Контрольний матч. «Динамо-2» – «Колос» (Ковалівка) – 0:1

Контрольний матч. «Динамо-2» – «Колос» (Ковалівка) – 0:1

Суперником підопічних Олександра Хацкевича виступила команда «Колос» із Ковалівки – дворазовий чемпіон Київської області.

Загалом, гра вийшла рівною. Періодами в атакуючих діях досягала успіху то одна, то інша команда. Але в першому таймі реальних загроз воротам, які могли б утілитися в забиті м'ячі, в жодної з команд не було. А ось після перерви хороші моменти для взяття воріт створили Яремчук та Шваб. Також не відсиджувався в обороні й суперник. Результат матчу вирішив єдиний забитий м'яч, який наша команда пропустила за 15 хвилин до кінця зустрічі з пенальті, який було призначено за порушення правил збоку Чорноморця у своєму штрафному майданчику.

Наступний контрольний поєдинок «Динамо-2» проведе в суботу, 15-го лютого, проти «Арсенала» з Білої Церкви. Поєдинок також пройде в манежі на базі в Кончі-Заспі й розпочнеться о 12:00.

Контрольний матч

11.02.2014 р., Конча-Заспа, 40 глядачів.

«Динамо-2» – «Колос» (Ковалівка) – 0:1 (0:0)

«Динамо-2» (перший тайм): Тимофеєв, Акубардія, Спичка, Братков (на фото), Скидан, Цибульник, Карп, Душин, Книш, Панфілов, Маїк

«Динамо-2» (другий тайм): Волинець, Трубочкін, Лухтанов, Братков, Чорноморець, Савченко, Карп, Мякушко (на фото), Шваб, Хльобас, Яремчук.

Гол: Поздеєв (78, з пен.)

Вилучений: Лухтанов (80).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер