Контрольний матч. «Динамо-2» – «Олімпік» (Донецьк) – 0:2

Контрольний матч. «Динамо-2» – «Олімпік» (Донецьк) – 0:2

Нагадаємо, «Динамо-2» у 23-му турі 1-ї ліги мало зустрітися з тернопільською «Нивою», а «Олімпіку», у свою чергу, в 23-му турі Ліги Парі-Матч належало зіграти із запорізьким «Металургом», проте обидві команди знялися зі змагань, й у календарі динамівців та «олімпійців» виникла вимушена пауза.

Порівняно з матчем попереднього туру 1-ї ліги проти «Геліоса», у стартовому складі «Динамо-2» відбулося відразу шість змін. У грі з «Олімпіком» Вадим Євтушенко дав можливість отримати ігрову практику якомога більшій кількості своїх підопічних, щоб разом із тим перевірити їх у справі в матчі проти серйозного суперника. Повний матч провели лише двоє – Олександр Головко та Олександр Цибульник. При цьому Дмитро Жикол був замінений у перерві, однак згодом змушений був повернутися на поле. Відрадно, що повернувся голкіпер Дмитро Фастов, який пропустив матч проти «сонячних» через вірусну інфекцію. Він відіграв один тайм, як і Юрій Камінський.

Що стосується результату, перемогу святкувала команда вищого дивізіону – 0:2. Однак друга динамівська команда чинила гідний опір супернику. До того ж, усім відомо, що в контрольних матчах результат відіграє далеко не першу роль.

Контрольний матч

23.04.2016. Чапаївка. НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо-2» – «Олімпік» (Донецьк) – 0:2 (0:1)

Склад «Динамо-2»: Камінський (Фастов, 46), Трубочкін (к) (Мочуляк, 74), Головко, Дмитренко (Братков, 46), Джгереная (Жикол, 71), Цибульник, Полегенько (Мазур, 78), Немтінов (Алексеєв, 62), Ісраїлов (Трояновський, 44), Жикол (Скидан, 46, Дмитренко, 50), Шарило (М.Нестеренко, 68)

Голи: Гошкодеря (28), Драченко (76)

* фото olimpik.com.ua

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер