Контрольний матч. «Динамо-2» – збірна України (U-18) – 4:0

Контрольний матч. «Динамо-2» – збірна України (U-18) – 4:0

Друга динамівська команда провела перший контрольний поєдинок після виходу з відпустки. У манежі клубної бази підопічні Андрія Гусіна зіграли з юнацькою збірною України 1994 року народження, яка готується до виступу на Меморіалі Гранаткіна, який пройде на початку січня майбутнього року в Росії.

Підопічним Юрія Мороза не вдалося уникнути розгрому. Динамівці не стали відкладати найголовніше на потім, і вже до 10-ї хвилині вели в рахунку 3:0. Спочатку Єрмаченко отримав м’яча на фланзі, де його зустрічали двоє захисників, змістився до центру й із лівої ноги без труднощів спрямував м’яча до ближньої «дев’ятки», а потім дубль оформив Шевчук, скориставшись із чудових передач партнерів.

Номінальні господарі перегравали збірникік за всіма компонентами, подовгу володіючи м’ячем та розігруючи різноманітні комбінації. А ледве м’яч опинявся у суперника, як у боротьбу вступали захисники на чолі з Допілкою та Новаком, які вигравали єдиноборства й не дозволяли гостям навіть наблизитися до воріт. Єдиний раз вони помилилися на 33-й хвилині, коли м’яч влучив у руку одному з них, і арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Але тут врятував Рудько, який відбив м’яча, спрямованого до правого кута! А незабаром команда Гусіна ще більше збільшила свою перевагу. Це Єрмаченко скористався з передачі з лівого флангу, набіг на дальню стійку, де для нього пропустив м’яча Шевчук, й елегантно спрямував м’яча до дальнього кута воріт. Якщо додати сюди моменти Морозенка зі штрафного, Сокола та Прокипчука з гри, можна сказати, що перший тайм залишився повністю за «Динамо-2».

У другому таймі в «Динамо-2» вийшов повністю оновлений склад, інший настрій був і в суперника. Команди грали у відкритий футбол, але «жовто-сині» стали частіше загрожувати воротам динамівців, й іноді дуже гостро. Втім, Волинець із небезпечними ситуаціями порався на «відмінно». Такої великої кількості голів, як у першому таймі, глядачі не побачили. На жаль, завчасно поєдинок завершився для Люльки, у якого виникли проблеми з коліном.

Зазначимо, що у складі юнацької збірної грали п’ятеро динамівців – Бущан, Васильєв, Гемега, Хльобас та Хобленко.

Андрій ГУСІН, старший тренер «Динамо-2»:

- Цей збір хлопці провели з ентузіазмом. Тренування у нас були, в основному, із м’ячем, тому вони були сприйняті з піднесенням. Плюс не уникнули й силової роботи, але навантаження були невисокими. Сьогодні хлопці грали по тайму, але їхніх сил по-справжньому вистачило хвилин на 20-25, а потім вони трохи втомилися, що, втім, не дивно. Хочу відзначити велику працьовитість деяких футболістів, які хотіли продемонструвати, що їх ще зарано списувати з рахунків. Хочеться вірити, що вони будуть прогресувати, і зможуть вибороти місце у стартовому складі. Плюс за цей час подивилися новачків. Вони справили непогане враження, але в нас планка піднята достатньо високо, оскільки ми маємо їх запрошувати з перспективою потрапляння до першої команди. Деякі каші не зіпсували, інші ж ще не готові до навантажень. Поки ніхто з них у команді не залишиться, але ми будемо продовжувати за ними стежити. В іншому мене порадував кістяк команди – хлопці непогано рухалися, комбінували й удало реалізували свої моменти.

Олександр ЄРМАЧЕНКО, півзахисник «Динамо-2»:

- Наш восьмиденний збір минув у легкому режимі, всі хлопці були відпочилими та свіжими після відпустки. Важко було лише після перших двох тренувань, а потім втягнулися та працювали вже у своє задоволення, отримавши масу позитивних емоцій. Легкість була присутня і сьогодні. У нас було багато сил, енергії, та, вважаю, кожен повністю виклався на поле. Під час відпустки приділяв час і відпочинку, і роботі у тренажерному залі, щоб підтримувати форму. Словом, готовий і надалі грати та забивати. Від збірників чекали більшого опору. Вони нас чи то боялися, чи то повернулися з відпустки не в найкращому стані. Ми з перших хвилин зрозуміли, що буде неважко.

«Динамо-2» (1-й тайм): Загладько (Рудько, 30), Новак, Допілка, Коряжний, Кушніров, Фаворов, Єрмаченко, Прокипчук, Морозенко, Сокол, Шевчук.

«Динамо-2» (2-й тайм): Рудько (Волинець, 62), Люлька (Урюпін, 54), Козлов, Рижук, Сухомлинов, Макаренко, Бутенін, Вайда, Щедрий, Коваль, Мединський.

Голи: Єрмаченко (3, 37), Шевчук (5, 10).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер