Контрольний матч. «Динамо» – «Ботошані» – 1:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Контрольний матч. «Динамо» – «Ботошані» – 1:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Порівняно з учорашнім поєдинком проти «Люцерна», у нашої команди з перших хвилин вийшов повністю інший склад. «Свіжі» динамівці активно розпочали поєдинок,змушуючи суперників багато порушувати правила, й доволі швидко вийшли вперед. Це Лєднєв змістився із м'ячем з правого флагу в центр і точно пробив повз голкіпера та захисників у лівий верхній кут воріт, відзначившись дебютним голом на зборах.

Загалом, перший тайм пройшов за переваги «біло-синіх». Непоганий удар вдався тому ж Лєднєву, проте захисники заблокували м’яча, голкіпер не без труднощів упорався з ударом Шапаренка з гострого кута. А от після перерви ініціатива перейшла вже до гравців «Ботошані», й на 61-й хвилині румунські футболісти отримали чудовий шанс, аби зрівняти рахунок. Алібеков необережно обійшовся із суперником у власному штрафному майданчику, й арбітр призначив пенальті, але Міхай Роман 1 із 11-метрової позначки пробив вкрай невдало – м’яч полетів набагато вище воріт.

Після цього «біло-сині» не змогли відсунути гру від своїх воріт, і у суперника було мінімум ще два шанси, аби таки домогтися свого, – в одному епізоді після удару Голофки здалеку динамівців урятувала поперечина, а в іншому Брекало з-за меж штрафного майданчика поцілив у стійку.

На останніх хвилинах зустрічі шанс оформити дубль у матчі втратив Лєднєв, коли не реалізував вихід віч-на-віч із воротарем, але це не завадило нашій команді здобути мінімальну перемогу – 1:0. Свій наступний контрольний матч «Динамо» проведе у п’ятницю, 13 липня, суперник уточнюється.

4-й товариський матч на тренувальному зборі в Австрії

«Динамо» – «Ботошані» (Румунія) – 1:0 (1:0).

«Динамо»: Рудько (Маханьков, 46), Морозюк, Михайличенко, Папа Гуйє (Шабанов, 63), Смирний, Сидорчук, Алібеков, Лєднєв, Шапаренко (Бєсєдін, 82), Андрієвський (Че Че, 71), Дегтярьов.

«Ботошані»: Пап, Бурча, Мірон, Думітрас, Аристидіс, Родригес, Оайда, Голофка, Роман 1 (Корбан, 68), Читоша, Роман 2 (Брекало, 53).

Гол: Лєднєв (4).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер