Контрольний матч. «Динамо» – «Динамо-2» – 0:2

Контрольний матч. «Динамо» – «Динамо-2» – 0:2

Цього разу опонентами команди Юрія Сьоміна виступила молодь Андрія Гусіна. Мабуть, їх так розохотила поразка у стартовому матчі першої ліги від «Олександрії», що вони вирішили відігратися на старших одноклубниках, перемігши 2:0.

Гра складалася із трьох міні-таймів по 15 хвилин кожен. Підопічні Андрія Гусіна змогли відзначитися вже на 8-й хвилині. Насимі, який перебуває на перегляді, тікав до воріт, його затримали захисники, м’яча підхопив Єрмаченко й поцілив у дальній кут воріт.

А незадовго до фінального свистка Мединський віддав хороший пас врозріз на Хобленка, вивівши його віч-на-віч із воротарем, й Олексій спрямував м’яча повз голкіпера. Загалом, перша команда контролювала гру, мала моменти, багато з них не реалізувала. Молодші ж динамівці мали менше можливостей для взяття воріт, але використали їх.

На вістрі атаки «Динамо» в парі з Артемом Кравцем вийшов аргентинець Марко Рубен. Як зазначив новачок команди, він зробить усе можливе, щоб набрати форму вже до наступного календарного матчу, проти «Арсеналу».

Контрольний матч

«Динамо» – «Динамо-2» – 0:2

«Динамо»: Коваль (Бущан, 31), Ель Каддурі, Юссуф, Симович, Алмейда, Богданов, Рибалка, Нінкович, Гусєв, Рубен, Кравець.

«Динамо-2»: Рудько (Волинець, 31), Рижук, Лухтанов, Парцванія, Сухомлинов, Єрмаченко (Теміле, 31), Фаворов, Прокипчук, Ісраїлов, Фароян (Мединський, 31), Насимі (Хобленко, 31).

Голи: Єрмаченко (8), Хобленко (38).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер