Контрольний матч. «Динамо» - «Колос» (Ковалівка) – 2:1 (+ВІДЕО)

Контрольний матч. «Динамо» - «Колос» (Ковалівка) – 2:1 (+ВІДЕО)

Тренерський штаб задіяв трьох воротарів і 20 польових гравців. Зараз головне - перевірити функціональний стан гравців, їх готовність і ігрові зв'язки.

У першому таймі, незважаючи на рахунок, гра була практично рівною і навіть «Динамо» більше володіло м'ячем. Як і очікувалося, старт зустрічі вийшов мало насиченим на події - команди більше боролися, ніж грали в футбол. Цілий ряд футболістів вперше вийшов в матчі, хоч і не в офіційному, в футболці «Динамо». У тому числі і новачок - Че Че, що з'явився на полі в другій половині зустрічі.

Найцікавіше почалося з екватора тайму. «Колос» провів ряд атак, одна з яких завершилася взяттям воріт Бущана. Після прострілу справа і позиційної помилки захисників «біло-синіх», Соломка з лінії штрафного пробив сильно і точно під поперечину.

«Динамо» відразу пішло в атаку великими силами і теж отримало свої шанси, хоча і не скористалося ними. Всі моменти виникали після стандартів - штрафних і кутових, але ні Шапаренко, ні Гуйє, ні Гармаш, який пробив в поперечину, змінити цифри на табло не зуміли.

Другий тайм наша команда провела результативніше. Кияни великими силами перейшли на чужу половину і практично закрили там «Колос». Серйозний тиск на суперника дав свої плоди - в одному з епізодів, не впоравшись з пресингом, захисники віддали м'яч Хльобасу, який і зрівняв рахунок.

«Колос» лічені рази переходив на чужу половину поля, а «Динамо» продовжувало насідати на ворота суперника. І це спрацювало! Новачок «Динамо» Че Че зважився на несильний, але точний, удар з-за меж штрафного. М'яч пройшов поруч зі стійкою прямо в сітку.

До кінця тайму у «Динамо» був ще ряд моментів, але рахунок так і не змінився. 2:1  - вольова перемога команди Олександра Хацкевича!

Контрольний матч

27.06.2018. с. Чапаєвка, НТБ «Динамо». 200 глядачів

«Динамо» (Київ) - «Колос» (Ковалівка) - 2:1 (0:1)

Голи: Хльобас (64), Че Че (75) - Соломка (24)

«Динамо» (перший тайм): Бущан (Рудько, 30), Алібеков, Гуйє, Смирний, Калитвинцев, Гармаш, Буяльський, Циганков, Лєднєв, Шапаренко, Дегтярьов.

«Динамо» (другий тайм): Рудько (Маханьков, 60), Миколенко, Попов, Цітаїшвілі, Михайличенко, Андрієвський, Че Че, Хльобас, Білоног, Шепелєв, Русин.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер