Контрольний матч. «Динамо» (мол) – ФК «Росичі» - 7:0. Алієв забиває…

Контрольний матч. «Динамо» (мол) – ФК «Росичі» - 7:0. Алієв забиває…

Спаринг завершився впевненою перемогою підопічних Олександра Хацкевича із рахунком 7:0.

Рахунок голам було відкрито на 19-й хвилині, коли Акубардія, отримавши пас на лівому фланзі, увірвався в штрафний майданчик і другим дотиком відправив м’яч в ближній кут. Буквально в наступній атаці гості притримали за футболку Хльобаса і Алієв, який підтримує форму в складі молодіжної команди, впевнено реалізував пенальті. Після закінчення тридцяти хвилин гри Олександр віддав точну передачу на Лазаровича, який забивав у пусті ворота. На перерву команди пішли за рахунку 4:0, після того, як на останній хвилині Буяльський замкнув передачу Лазаровича.

Ледве почався другий тайм, як Дублем відзначився Ескобар. Спершу Андрес зіграв на добиванні після того, як воротар не впорався із ударом Маіка метрів з 22-х, а через 17 хвилин реалізував вихід сам на сам після пасу врозріз від грузинського півзахисника Хубуа, який перебуває на перегляді. Міг колумбієць і хет-трик оформити, але на 71-й хвилині, ще раз вийшовши сам на сам і обігравши голкіпера, трохи затягнув з ударом. В підсумку довелось віддати пас на Боровика, який встановив остаточний рахунок 7:0.

Наступний контрольний матч молодіжна команда «Динамо» проведе 5 липня.

3-й контрольний матч  

30.06.2012 р. Конча-Заспа. НТБ «Динамо».

«Динамо» (мол) – ФК «Росичі» – 7:0 (4:0)

«Динамо» (мол) 1 тайм: Ткаченко, Трубочкін, Братков, Ягодинскіс, Акубардія, Лазарович, Цибульник, Алієв, Буяльський, Хльобас, Панфілов.

(2 тайм): Бущан, Раджабов, Болденков, Боровик, Парцванія, Карп, Хубуа, Ескобар, Савченко, Маік, Окодува.

Голи: Акубардія (19), Алієв (20, пен.), Лазарович (31), Буяльський (45), Ескобар (47, 64), Боровик (71).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер