Контрольний матч. «Динамо» (мол) – «Арсенал» (БЦ) – 1:1

Контрольний матч. «Динамо» (мол) – «Арсенал» (БЦ) – 1:1

Суперником «біло-синіх» став представник першої ліги білоцерківський «Арсенал» (4-е місце в чемпіонаті сезону 20011/12), із яким наша команда розійшлася миром – 1:1.

Варто зазначити, що зустрічі з цим суперником останнім часом складаються для молодих динамівців не зовсім вдало. Так, у січні цього року в рамках меморіалу Макарова молодіжка «біло-синіх» не змогла переграти команду Ігора Артимовича, поступившись в обох зустрічах – 0:2 та 1:1 (пен. 3:5).

Не вдалося перемогти підопічним Хацкевича й цього разу. В першому таймі чудовий момент мав Лукман Аруна, але нігерієць його втратив, не реалізувавши вихід віч-на-віч із голкіпером. Хороший удар Каталіна Карпа у другому таймі парирував воротар. Загалом, гра була рівною. Динамівці забили після стандартного положення: розіграш кутового у виконанні Франка Теміле влучним ударом завершив Валерій Болденков (на фото в центрі). Але гості швидко змогли зрівняти рахунок.

Відзначимо, що поки наші резервісти тренуються без випускників клубної академії 1995-го року народження, які отримали кілька днів відпустки після завершення фінальних турнірів ДЮФЛ та приєднаються до команди лише 2-го липня. Також відсутні п’ятеро ключових футболістів, які поїхали на збір до Австрії з першою командою.

Нагадаємо, що свій наступний поєдинок динамівські резервісти проведуть у середу, 27-го червня проти молодіжної команди «Оболоні».

1-й контрольний матч

«Динамо» (молодь) – «Арсенал» (Біла Церква) – 1:1

«Динамо» (перший тайм): Ткаченко, Трубочкін, Братков, Ягодинскіс, Акубардія, Лазарович, Боровик, Аруна, Савченко, Панфілов, Маїк.

(другий тайм): Тимофеєв, Раджабов, Болденков, Міщенко, Чумак, Лазарович, Карп, Аруна (Окодува, 60), Фароян, Теміле, Дронський.

Гол у складі «Динамо»: Болденков (53).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер