Контрольний матч. «Динамо» - «Монако» - 0:1

Контрольний матч. «Динамо» - «Монако» - 0:1

На відміну від попереднього ігрового дня, коли «Динамо» провело два спаринги і наставник команди фактично не мав можливості для внесення змін під час матчів, цього разу в розпорядженні Юрія Сьоміна була достатня кількість футболістів.

Перший тайм пройшов у гострій боротьбі. Команди почергово володіли перевагою, створюючи небезпеку біля обох воріт. Спершу після удару Діаза м’яч пролетів поруч зі стійкою, на що відповів Гусєв, хороший удар якого з 10-ти метрів, нажаль, заблокував захисник. Також створював небезпеку біля чужих володінь Ярмоленко – Андрій проробив простріл, після якого Ідейє не вистачило трішки, щоб замкнути передачу, але воротар у стрибку накрив м’яч.

Футболісти «Монако» не думали відсиджуватись у захисті, небезпечно відповідали на кожну атаку «біло-синіх». З ударом Баразіте Бойко впорався лише із другої спроби, також Денису довелось вступити у гру після пострілу Комана з лінії штрафного майданчика. Кінцівка тайму пройшла за переваги «Динамо», але без реальних загроз воротам суперника.

Після перерви за домовленістю між клубами почали грати м’ячами, які надало «Монако». І французи доволі швидко скористались даною «перевагою». На 48-й хвилині «монегаски» отримали право на штрафний метрах в 20-ти від воріт і Ессерік точним обвідним ударом відправив м’яч у сітку воріт.

Пропущений гол дещо збентежив футболістів нашої команди. Хлопці володіли ініціативою, намагались атакувати, але довго не могли наблизитись до воріт Л’Остіса. Протягом чверті години після голу все, що можна згадати із подій на полі, - це дальній постріл Гармаша, з яким не без труднощів упорався голкіпер.

В заключні двадцять хвилин матчу динамівці активізувались. Данило Сильва подавав у штрафний майданчик, де до м’яча не дотягнувся Кранчар, Нінкович із чудової позиції пробив над поперечкою.

Але на 74-й хвилині партнерів підвів Аруна, якого видалили з поля за розмови з арбітром. Попри товариський статус матчу заміна не була передбачена, тож «Динамо» догравало спаринг вдесятьох. На останніх хвилинах «біло-сині» могли пропустити ще раз, але після зрізки Данило Сильви надійно зіграв Коваль.

В підсумку мінімальна поразка «Динамо» з рахунком 0:1. Попереду у команди два тренувальні дні, контрольний матч із «Нєфтчі» та повернення додому.

4-й контрольний матч

06.07.2012. Австрія. Аксамс.

«Динамо» – «Монако» (Франція) – 0:1 (0:0)

«Динамо»: Бойко (Коваль, 46), Бетао, Михалик, Хачеріді, Данило Сильва, Вукоєвич (Гармаш, 46), Аруна, Кранчар, Ярмоленко (Нінкович, 57), Гусєв (Дуду, 46), Ідейє (Мехмеді, 57)

«Монако» (1 тайм): Л’Остіс, Кагельмахер, Марестер, Пінто, Раггі, Коман, Пандор, Циоліс, Кулібалі, Діаз, Баразіте.

«Монако» (2 тайм): Суарчак, Лабор, Куржава, Да Сильва, Вольф, Менді, Дюмон, Дірар, Феррейра, Ессерік, Жермен

Гол: Ессерік (48)

Вилучений: Аруна (74).

Юрій Вишневський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер