Контрольний матч. «Динамо» U-19 – «Колос» – 0:0

Контрольний матч. «Динамо» U-19 – «Колос» – 0:0

У контрольному матчі, який пройшов у манежі клубної бази в Кончі-Заспі, «біло-сині» зіграли внічию з чемпіоном Київської області «Колосом» із Ковалівки.

Відзначимо, що, незважаючи на наявність у складі «Колоса» досвідчених футболістів, юні динамівці ні в чому не поступалися супернику. Наставники команди Валентин Белькевич та Віталій Косовський надали ігрову практику практично всім футболістам, виставивши в обох таймах різні склади. Лише захисник Шевчук провів на полі весь матч, півзахисник Книш, відігравши перший тайм, з'явився на полі й у другому таймі, за 17 хвилин після поновлення поєдинку, а нападник Панфілов (на фото) діяв в атаці трохи більше години ігрового часу.

Саме в останнього було найбільше моментів для взяття воріт. Форвард брав гру на себе, сміливо обігрував суперників, ось тільки його зусилля до взяття воріт не призвели.

Після перерви, додавши в активності, динамівці створили достатньо моментів, але блискуче діяв у рамці воротар «Колоса».

В останні хвилини градус гри дещо підвищився, суперники, незважаючи на товариський статус матчу, не шкодували один одного, йдучи в жорсткі стики, але в результаті все завершилося без травм, але й без забитих м'ячів.

Контрольна гра

06.03.2013. Конча-Заспа. Манеж НТБ «Динамо»

«Динамо» U-19
«Колос» (Ковалівка) 0:0

«Динамо» (перший тайм): Солдатенко, Шевчук, Болденков, Головко, Нагорний, Охонько, Вацеба, Книш, Пограничний, Никитюк, Панфілов.

«Динамо» (другий тайм): Вайло, Шевчук, Бурда, Лук'янчук, Нестеренко, Чумак, Савченко, Мироненко, Пограничний, Кузик, Панфілов (Книш, 62).

Нагадаємо, що перший матч у весняній частині «біло-сині» проведуть 20 березня, коли в Києві прийматимуть непримиренного суперника
донецький «Шахтар».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер