Контрольний матч. «Динамо» U-21 - «Аустрія-2» - 1:1

Контрольний матч. «Динамо» U-21 - «Аустрія-2» - 1:1

Суперникам пощастило з погодою - в Антальї, де проходив матч, було похмуро, прохолодно, але сухо, на відміну від Сіде, де базуються «біло-сині».

Перший тайм пройшов на зустрічних курсах. Кияни володіли невеликою перевагою в контролі м'яча і більше створювали позиційних атак. Але брак майстерності не дозволяв довести небезпечні моменти або до фінального пасу, або до удару.

«Аустрія» була небезпечна на стандартах. Зокрема, після навісу справа і удару головою від Еделхотера м'яч пролетів в метрі від штанги. У «Динамо» ж по моменту мали Романчук, Волошин і Завгородній, але реалізувати свої шанси хлопці не зуміли.

Другий тайм також почався з завзятої боротьби, суперники не хотіли поступатися в жодному єдиноборстві. Крім того, австрійці випустили 10 нових польових гравців. Проявляв активність Блізніченко. Спершу він сам прорвався по лівому флангу, обіграв захисника, увійшов в штрафну, але у вирішальний момент пробив в ногу останньому гравцеві суперника. Ще через хвилину все той же він вже перехопив м'яч на чужій половині поля і відпасував Завгороднього. Маючи варіанти зліва і справа, він все-таки зважився на удар, але пробив точно в руки воротарю.

Після подачі з кутового і метушні у штрафному «Динамо» Вукович вдалося пробити через себе точно в дальній кут, відкривши рахунок в матчі.

За кілька хвилин цифри на табло зрівнялися. Після навісу справа від Завгороднього Блізніченко, з меж воротарського, головою пробив повз голкіпера.

Кияни продовжували створювати небезпечні моменти біля чужих воріт, але удача була на боці «Аустрії».

1:1 – нічия в першому контрольному матчі «Динамо» U-21 на навчально-тренувальному сборі в Туреччині.

07.02.2019. Контрольний матч. Туреччина, Анталья

«Динамо» U-21 - «Аустрія-2» (Австрія) – 1:1 (0:0)

Голи: Блізніченко (69) – Вукович (65)

Стартовий склад: Кучерук, Шелест, Романчук, Забарний, Петрусенко (к), Ісадченко, Волошин, Завгородній, Блізніченко, Хоцяновський.

Запасні: Малиш, Бодня, Ауссі, Бражко, Михайленко, Копитов, Гладковський.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер