Контрольний матч. «Динамо» (U-21) – «Судува» – 2:2

Контрольний матч. «Динамо» (U-21) – «Судува» – 2:2

Матч розпочався під диктовку підопічних Валентина Белькевича, їхня тотальна перевага доволі швидко призвела до взяття воріт суперника. На 15-й хвилині Бесєдін у падінні головою ефектно замкнув передачу Лазаровича.

Повівши в рахунку, динамівці трохи зменшили пресинг на суперника, продовжуючи повністю контролювати гру. Однак на 33-й хвилині арбітр прийняв неоднозначне рішення, вирівнявши ситуацію на полі. У ворота Бущана було призначено суперечливий пенальті, у результаті команди пішли на перерву за рівного рахунку.

Початок другого тайму був за «Судувою», але незважаючи на невелику перевагу, суперник ніяк не міг створити серйозних загроз біля наших воріт. Однак в одній із атак литовців два гравці зіткнулися в динамівському штрафному майданчику, як підсумок – ще один 11-метровий, який знову реалізував Шоблінскас.

Два призначених пенальті у ворота «Динамо» не збентежили арбітра, й на 80-й хвилині він знову вказав на «точку». Але цього разу Солдатенко спочатку впевнено відбив удар усе того ж Шоблінскаса, а потім упорався й із добиванням.

Натхнені кияни вирішили за будь-яку ціну відігратися, й на 94-й хвилині гри було призначено четвертий у матчі пенальті, проте вже у ворота нашого суперника. Його чітко реалізував Полегенько.

Підсумковий рахунок – 2:2. Молодіжка починає збори з нічиєї.

Контрольний матч

11.02.2014, Кіпр,. м. Айя Напа. 50 глядачів.

«Динамо» (U-21) – «Судува» (Литва) – 2:2 (1:1)

«Динамо» (U-21): Бущан (Солдатенко, 46), Шевчук (Нестеренко, 71), Лук'янчук (Болденков, 46; Головко, 81), Бурда, Нагорний (Любко, 71), Харатін (Ориховський, 71), Чумак (Норенков, 71), Лазарович (Мироненко, 46), Кузик (Полегенько, 46), Циганков (Михайличенко, 46), Бесєдін (Тарануха, 76)

Голи: Бесєдін (15), Полегенько (94, з пенальті) – Шоблінскас (33, 59, обидва – з пенальті)

Нереалізований пенальті: Шоблінскас (80, воротар).

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Шараєвського

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер