Контрольний матч. «Динамо» U21 – «Верес» – 0:1

Контрольний матч. «Динамо» U21 – «Верес» – 0:1

Суперником підопічних Юрія Мороза став «Верес» із Рівного, який представляє другу національну лігу. За підсумками чемпіонату в групі «А», який також завершився достроково, рівняни посіли п'яте місце.

Команди почали поєдинок без розкачки. Активнішими на стартових хвилинах були динамівці, але на 15-й хвилині захист «прогавив» ривок суперника, і Вівчаренко ціною фолу останньої надії зірвав вихід нападника віч-на-віч із воротарем. Благо, тренери домовилися між собою, що в таких випадках можливі заміни, і за кілька хвилин команди знову грали в рівних складах.

Утім, чисельна рівність не допомогла нашій команді, коли на 25-й хвилині Шестаков удало замкнув головою навіс із кутового. Не можна сказати, що пропущений м'яч змусив динамівців активізуватися. Ба більше, на початку другого тайму нашу команду врятувала від другого м'яча поперечина після ще однієї подачі з кутового.

Утім, останні півгодини «біло-сині» провели фактично на половині поля суперника, але м'яч уперто не хотів залітати до сітки воріт. Зокрема, Сухоручко з гострого кута пробив у воротаря, удар Волошина з перспективної позиції був заблокований, а Беніто струсонув поперечину.

У підсумку мінімальна поразка молодіжної команди «Динамо» в поєдинку з досвідченим суперником. Попереду робота над помилками та продовження підготовки до нового сезону.

Контрольний матч

«Динамо» U21 – «Верес» – 0:1

«Динамо» U21: Моргун, Скорко, Біловар, Забарний, Вівчаренко, Михайленко, В.Волошин, Надольський, В.Мащенко, Шулянський, Ісаєнко.

На заміну виходили: Ярош, гравець на перегляді, Тугай, Бодня, Сухоручко, Кузик, Єфіменко, Беніто, Бражко.

Гол: Шестаков (25).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер