Контрольний спаринг із другою командою

Контрольний спаринг із другою командою

А вже в суботу, традиційно для паузи в чемпіонаті, пов'язаної з виступами збірних, провели спаринг із другою командою.

Кожен із таймів тривав по 40 хвилин. Враховуючи нестачу виконавців у основної команди, «Динамо-2» делегувало трьох своїх футболістів – двох центральних захисників Лухтанова та Скидана, а також півзахисника Савченка.

У першому таймі на полі було більше боротьби, ніж реального конструктиву – футболісти обох команд намагалися не поступатися один одному в єдиноборствах на всіх ділянках поля. Намагався чіплятися за м'яч попереду Мбокані, але досвідчений Юссуф грав із ним щільно та особливо не дозволяв розвернутися, проявляв активність на фланзі Тремулінас, але з його навісами до штрафного майданчика захисники справлялися.

Біля протилежних воріт найбільша небезпека виходила від флангів, де діяли Каверін (правий) та Мякушко (лівий).

Утім, забиті м'ячі команди відклали на другу половину матчу.

Відкрити рахунок вдалося «основі» – Євген Макаренко зряче прострілив на лінію воротарського майданчика, а Юнес Беланда в дотик переправив м'яча під поперечину над Тимофеєвим. Мабуть, повіривши в підсумкову перемогу, футболісти «основи» дещо розслабилися, чим не забарилися скористатися суперники.

Результат зробили футболісти, які вийшли у «Динамо-2» у другому таймі. Артем Кравець, який повернувся до розташування «Динамо» після того, як столичний «Арсенал», де нападник виступав на правах оренди, оголосив себе банкрутом, несподівано пробив метрів із 28-ми, і м'яч залетів під поперечину. За безпосередньої участі Кравця було забито й другий гол – Артем пробив з-за меж штрафного майданчика, Шевченко парирував, а першим на добиванні виявився Роман Яремчук.

Контрольний спаринг

16.11.2013 р. Конча -Заспа. НТБ «Динамо»

«Динамо» – «Динамо- 2» – 1:2 (0:0)

«Динамо»:
Шовковський (Рибка, 30; Шевченко, 55), Данило Сильва, Скидан, Лухтанов, Тремулінас, Вукоєвич, Савченко, Макаренко, Дуду, Беланда, Мбокані.

«Динамо-2»: Бонь (Тимофеєв, 41), Акубардія, Юссуф, Трубочкін (Балан, 41), Спичка (Чорноморець, 41), Цибульник, Суарес, Мякушко, Каверін, Маїк (Кравець, 41), Панфілов (Яремчук, 41).

Голи: Беланда (51) – Кравець (57), Яремчук (70).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер