«Копенгаген»: два дні в Києві та тренування на «Олімпійському»

«Копенгаген»: два дні в Києві та тренування на «Олімпійському»

Після прес-конференції, під час якої крім наставника «Копенгагена» Столе Сольбаккена на запитання журналістів відповідав капітан команди Жозе Карлуш Гонсалвеш Родрігеш, також відомий як Зека, команда вийшла на передматчеве тренування на «Олімпійському».

Перед початком заняття гравці данської команди поспілкувалися з представниками преси. Найбільше уваги журналісти приділили 25-річному Віктору Фішеру, одному з найзірковіших гравців «Копенгагена», трансферна вартість якого найбільша в команді за даними відомого ресурсу transfermarkt.com. До слова, данець є колишнім одноклубником динамівського вінгера Карлоса де Пени, з яким він перетинався в англійському «Мідлсбро». 

У складі делегації «Копенгагена» 3 воротарі та 17 польових гравців: Грютебуст, Юнссон, Ібсен, Варела, Бенгтссон, Папаяннопулос, Бьєлланнд, Стаге, Фішер, Томсен, Сотіріу, Зека, Дарамі, Бьель, Бартолец, Майкл Сантос, Ов'єдо, Нельссон, Бендтнер, Фальк.

Відновився після травми голкіпер Грютебуст, проте в лазареті все ще знаходяться Бойлесен, Вінн, Мудражія, Н'Дой і Хольсе.

Під час матчу гості розраховуватимуть на підтримку приблизно шести сотень фанатів, які прилетіли до Києва.

Одразу після гри на «Олімпійському» в розкладі «Копенгагена» запланований виїзд до аеропорту та пізній виліт додому.

Нагадаємо, поєдинок «Динамо» - «Копенгаген» розпочнеться о 22:00.

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер