«Копенгаген» оголосив заявку на матч із «Динамо»

«Копенгаген» оголосив заявку на матч із «Динамо»

З важливих новин відзначимо, що сенегальський нападник Даме Н'Доє не готовий зіграти в матчі проти «Динамо» в стартовому складі. За словами наставника господарів Столе Сольбаккена, він залишиться в запасі.

Учора на прес-конференції Сольбаккен підтвердив інформацію данських ЗМІ про те, що Н’Доє не готовий грати з перших хвилин.

«Очевидно, що Н’Доє не готовий грати в четвер, він буде боротися за можливість вийти на поле у ​​старті в неділю. В останньому нашому поєдинку ми зняли Даме з гри у другому таймі і вже тоді стало очевидним, що він не буде входити в наші плани на зустріч із «Динамо» (мова йде про гру в основному складі - прим. fcdynamo.kiev.ua), - заявив Сольбаккен.

Даме Н’Доє є важливим гравцем лінії атаки для «Копенгагена». У минулому сезоні він забив 22 голи в чемпіонаті Данії, а в нинішньому - 6 м'ячів у 6-ти матчах.

У серпні сенегалець отримав травму, через яку пропустив майже два місяці.

За відсутності Н’Доє та другого основного центрфорварда («Копенгаген» грає за схемою 4-4-2) Йонаса Вінда пару нападників складуть Майкл Сантос і Пьєрос Сотіріу.

***

Ось як виглядає повна заявка «Копенгагена» на матч:

Воротарі: Стен Грютебуст, Карл-Йохан Юнссон;

Захисники: Гільєрмо Варела, П'єр Бенгтссон, Сотіріос Папаяннопулос, Віктор Нельсон, Карлос Бартолец;

Півзахисники: Йенс Стаге, Віктор Фішер, Ніколай Томсен, Карлос Зека, Мохамед Дарами, Пеп Біль, Расмус Фальк;

Форварди: Майкл Сантос, Ніклас Бендтнер, Дамі Ндоє, Пьєрос Сотіріу;

Не потрапили до заявки через травми Ніколай Бойлесен, Йонас Вінд, Роберт Мудражілья, Карло Хольсе, Андреас Б’єлланд і Брайан Ов'єдо.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер