»Копенгаген» перед матчем із «Динамо» забив три голи в чемпіонаті Данії

»Копенгаген» перед матчем із «Динамо» забив три голи в чемпіонаті Данії

Цього разу Столе Сольбаккен, як і в кубковому матчі кілька днів тому, використав схему 4-4-2. Замість Ов'єдо, який відіграв перший поєдинок проти "Динамо", на лівий фланг захисту повернувся Бенгтссон, а пару нападників склали Н'Дойє та Сантос.

Господарі відкрили рахунок на 18-й хвилині завдяки реалізованому Пепом Білем пенальті. А після перерви, на 63-й хвилині, перевагу "Копенгагена" зміцнив Майкл Сантос - він також відзначився з 11-метрового. Крапку в матчі на 86-й хвилині поставив П'єрос Сотіріу (автор єдиного гола "Копенгагена" в Києві), який влучно пробив після навісу зі штрафного від Фішера.

Після третьої поспіль перемоги в чемпіонаті «Копенгаген» набрав 34 очки та продовжує перебувати на другому місці в турнірній таблиці, відстаючи від лідера «Мідтьюлланда» на чотири бали.

Нагадаємо, що найближчого четверга, 7 листопада, "Копенгаген" прийме київське "Динамо" в рамках групового етапу Ліги Європи. Минулий матч у Києві завершився з рахунком 1:1. Після трьох зіграних турів команди мають по 5 очок.

Чемпіонат Данії, 15-й тур

"Копенгаген" - "Сеннерйюск" 3:0

Голи: Біль (18, пен.), Сантос (63, пен.), Сотіріу (86)

Склад "Копенгагена": Йонссон - Бартолец, Папаяннопулос, Нельссон, Бенгтссон - Біль (Стаге, 62), Фальк (Дарамі, 76), Зека, Фішер - Н'Дойє (Сотіріу, 67), Сантос

*Фото - FCK.DK

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер