Костянтин Вівчаренко: «Дуже хотів або забити сам, або віддати гольову передачу»

Костянтин Вівчаренко: «Дуже хотів або забити сам, або віддати гольову передачу»

Захисник «Динамо» Костянтин Вівчаренко відзначився третім забитим м’ячем у виїзному матчі проти харківського «Металіста». Після гри він поділився враженнями від поєдинку, в якому його команда перемогла з рахунком 3:1:

- Сьогодні ви забили перший м’яч за «Динамо» в чемпіонаті України, що відчуваєте?

- Емоції незабутні, адже я дуже хотів або забити сам, або віддати гольову передачу, щоб допомогти команді перемогти. Я довго йшов до цього, тому дуже радий, що вдалося відзначитися.

- Як ви опинилися так високо у тій атаці – у штрафному майданчику суперника? Такі дії відпрацьовуєте на тренуваннях чи проявили імпровізацію?

- Звісно, усі подібні моменти ми робимо на тренуваннях, тому, коли я побачив вільну зону, підключився до атаки. Дякую Віталію Буяльському, що помітив мене та віддав передачу.

- Яке налаштування у команди на фінальний відрізок сезону? Чи додадуться нові сили після такої впевненої перемоги над «Металістом»?

- Звісно, ми налаштовуємося на кожну гру максимально. Сподіваюся, сьогоднішній успіх додасть нам ще більше впевненості, і решту матчів ми проведемо у такому ж дусі.

- У «Динамо» три поспіль виїзних матчів – Ужгород, Полтава, Кривий Ріг, наскільки важким буде цей період, на вашу думку?

- Завтра ми повертаємося до Києва, будемо відновлюватися та готуватися до кожного наступного матчу, як зазвичай. Для нас немає жодної різниці, чи він у Києві, чи на виїзді.

- Що вам особисто після матчу сказав виконуючий обов’язки головного тренера «Динамо» Олександр Шовковський у роздягальні?

- Він просто привітав команду з перемогою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер