Костянтин Вівчаренко: «Дякую хлопцям за підтримку, а тренерам - за можливість проявити себе»

Костянтин Вівчаренко: «Дякую хлопцям за підтримку, а тренерам - за можливість проявити себе»

- Вітаємо тебе з дебютом! Які відчуття?

- Щиро дякую, відчуття незабутні! Я дуже радий дебютувати за першу команду, хоч це й не офіційна, а товариська гра. Дякую хлопцям за підтримку, а тренерам - за можливість проявити себе та показати, на що я здатний.

- Ти одразу потрапив у зв’язку з Піваричем на фланзі. Як було взаємодіяти з ним та іншими партнерами? Не нервував?

- Жодних переживань не було, усі підтримали мене перед грою. З Піваричем дуже комфортно грати, він досвідчений гравець, багато підказував, як краще діяти. У нас вийшла відмінна зв’язка на лівому фланзі.

- Чим би ти пояснив результативність “Динамо” в першому таймі?

- Гадаю, усі вийшли на поле зарядженими, адже давно не забивали багато м’ячів. Усі хотіли показати, на що здатні.

- Сьогодні Піварич грав крайнього півзахисника, Буяльський спробував себе на правому фланзі півзахисту, Кадірі діяв на позиції центрального хавбека. Чи подобається тобі така універсальність у грі “Динамо”?

- Так, я думаю, що це досвідчені хлопці, професіонали своєї справи, для яких немає різниці, на якій позиції грати. Універсальність у футболі - це дуже добре, для будь-якого гравця корисно вміти грати на різних позиціях.

- Олексій Михайличенко після матчу сказав, що ти зіграєш проти “Динамо” (Загреб) у Юнацькій лізі УЄФА. Що візьмеш із собою в якості багажу до юнацької команди?

- Гадаю, ті настанови та підказки, які дають старші хлопці та тренерський штаб. Я все запам’ятовую та вчуся. Звичайно, у майбутньому це мені дуже допоможе.

- Ігрові зв’язки, які ви награєте у першій команді, будете використовувати в матчі Юнацької ліги УЄФА?

- Думаю, так. У “Динамо” одна схема гри для всіх команд, тому це допоможе.

- Ти один із наймолодших гравців у команді на зборах. Як тобі даються навантаження?

- Не скажу, що зараз у Туреччині ми маємо сильні навантаження. Дуже великі навантаження були в Києві, по два тренування на день - зал і біг. А зараз я вже ввійшов у ритм, тому все дається нормально. 

- Як прийняли вас, молодих гравців, у першій команді?

- Усе дуже добре, старші хлопці підтримують на тренуваннях і в іграх. Ми дуже їм за це вдячні. Казали, що ми повинні заспівати пісню, але ми поки не знаємо, чи встигнемо заспівати, оскільки скоро маємо їхати до розташування команди U19.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер