Костянтину Вівчаренку – 22! Вітаємо!

Костянтину Вівчаренку – 22! Вітаємо!

Сьогодні свій День народження святкує лівий оборонець «Динамо» Костянтин Вівчаренко. 

Майбутній динамівець народився та робив свої перші футбольні кроки в Одесі, займаючись у місцевому ДЮСШ-11 «Чорноморець». 

До структури київського «Динамо» Костя потрапив у 13-річному віці, з 2015 року він є динамівцем. 

Після закінчення динамівської академії Вівчаренко був внесений до заявки «Динамо» на сезон 2018/19. У 16-річному віці вже почав працювати з динамівськими колективами U19 та U21 і в першому ж сезоні у якості гравця обох команд завоював чемпіонство України, а також дебютував у єврокубках – Юнацькій Лізі УЄФА. 

До основи Вівчаренко почав залучатися у 2020 році. Уперше до заявки основного складу киян він був включений на матч за Суперкубок України-2020, у якому динамівці здолали «Шахтар» (3:1). Втім дебют Костянтина у першій команді «біло-синіх» відбувся аж за два роки, у грі Ліги чемпіонів проти турецького «Фенербахче». З’явившись на полі в екстратаймі він відзначився гольовим пасом, з якого динамівці забили переможний м'яч. Згодом Вівчаренко забив і дебютний м'яч за першу команду, і теж у єврокубковій грі, забивши переможний м’яч у ворота «Штурма». 

Вітаємо Костянтина з Днем народження, бажаємо не спинятись у своєму прогресі, підкорювати нові вершини, здобувати нові перемоги та трофеї разом із «Динамо»! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер