Кожен вболівальник «Динамо» (Київ) – застрахований!

Кожен вболівальник «Динамо» (Київ) – застрахований!

У футбольному сезоні 2014/2015 ФК «Динамо» Київ у партнерстві зі страховою компанією «АРМА» впровадив нову послугу – страхування глядачів на домашніх матчах клубу, у всіх турнірах, в яких він бере участь, на НСК «Олімпійський» від нещасного випадку.

Застраховані фізичні особи – вболівальники, які придбали квиток на футбольний матч. Страховим випадком є пошкодження здоров'я або тимчасова непрацездатність (для дітей і непрацюючих – розлад здоров'я), встановлення інвалідності, смерть у результаті нещасного випадку, що настав під час дії договору страхування на зазначеній території, у зв'язку з чим виникає обов'язок страхової компанії здійснити страхову виплату.

Страхування поширюється на застрахованих осіб під час знаходження на футбольному матчі на території спортивної арени, з моменту проходження контролю та допуску на стадіон, до моменту виходу за межі арени після закінчення футбольного матчу. Зазначимо, що страхування відвідувачів стадіону не вплине на вартість вхідного квитка.

При настанні нещасного випадку необхідно звернутися за отриманням медичної допомоги до медичних працівників, які обслуговують матч, та зафіксувати подію. У найближчий робочий день із 9:00 до 18:00 повідомити про подію в СК «АРМА» за телефонами: 0800 50 97 47; 230-70-20, або залишити повідомлення на сайті Компанії в розділі «Страховий випадок». Обов'язково зберігайте квиток, який підтверджує наявність страхового захисту!

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер