Кранчар готується до дебюту в КПР

Кранчар готується до дебюту в КПР

У клубі, який було засновано в далекому 1882 році й виступає на стадіоні «Лофтус Роуд» (місткість 18,360 глядачів), хорватський півзахисник знову буде грати під керівництвом тренера Харрі Реднаппа, з яким працював у «Портсмуті» та «Тоттенхем Хотспурс».

Головний тренер КПР не приховує свого задоволення від того, що креативний гравець середини поля знову буде грати в його команді.

- Ніко, це гравець, який радує публіку. Він із тих, хто змушує глядачів підхоплюватися зі своїх місць. До того ж він універсал та може виступати на різних позиціях - під нападниками, або як фланговий гравець. Він без сумнівів футболіст високого класу, який має додати солідності нашому клубу.

Сам Кранчар, який отримав у новому для нього клубі футболку з No.19, посилено готується до свого дебютного поєдинку (див. фото) в Чемпіоншипі, який відбудеться 14 вересня вдома проти «Бірмінгем Сіті».

- Цей турнір є для мене новим, і я з нетерпінням чекаю на першу гру. Я дуже хочу допомогти КПР повернутися до Прем'єр-ліги, - цитує орендованого динамівця www.qpr.co.uk

Усі новини, пов'язані з виступами Кранчара, а також інших динамівців, які грають за свої клуби в оренді, ви можете в повному обсязі дізнаватися на нашому сайті.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер