Кранчар та КПР зазнають поразки від «Дербі Каунті»

Кранчар та КПР зазнають поразки від «Дербі Каунті»

23,495 глядачів, які ввечері в понеділок прийшли на арену «iPro Stadium» в Дербі підтримати своїх улюбленців, вочевидь залишилися задоволені.

Напередодні зустрічі складно було назвати фаворита, адже обидві команди претендують на підвищення в класі. КПР підходив до матчу в статусі другої команди поточної першості, в той час як «Дербі» - четвертої, а різниця між колективами становила всього чотири пункти.

Зазначимо також, що це була і очна дуель двох більш ніж відомих фахівців - Стіва Макларена та Гаррі Реднаппа.

Господарі з перших хвилин узялися за справу і забили у ворота суперника вже на 20-й хвилині. Точним ударом відзначився ветеран Джон Юстейс. Як виявилося, цей м'яч став єдиним і вирішальним у матчі.

Йшла досить рівна гра з невеликою перевагою КПР у контролі м'яча. Що стосується «Дербі», то господарі буквально засипали штрафну лондонців кутовими ударами, завдавши їх аж 10.

Динамівець Ніко Кранчар (на фото), який виступає за КПР на правах оренди, провів усі 90 хвилин і відзначився лише жовтою карткою на початку другого тайму.

Таким чином, зазнавши виїзної поразки від прямого конкурента за місце в Прем'єр-лізі, КПР опустилося з другої на третю сходинку, пропустивши вперед «Барнлі», а відстань від «Дербі» тепер становить не чотири, а лише одне очко.

Свій наступний поєдинок підопічні Гаррі Реднаппа проведуть 16 лютого. В гості до КПР приїде «Редінг».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер