Кранчар у КПР: шість голів у матчі за шість очок

Кранчар у КПР: шість голів у матчі за шість очок

Суперники влаштували справжній спектакль, продемонструвавши при цьому якісний футбол, і це при тому, що зустрілися дві команди, які борються за виживання в лізі.

Це був перенесений у зв’язку з участю «Астон Вілли» у півфіналі Кубка Англії матч 33-го туру, який зібрав на «Вілла Парк» у Бірмінгемі 33,708 шанувальників футболу.

«Рейнджери» повели вже на 7-й хвилині завдяки голу Філліпса, проте перший тайм залишився за господарями поля завдяки дублю Бентеке. У другому таймі Філліпс двічі результативно асистував, і гості знову вийшли вперед після голів Хілла та Остіна, проте Бентеке наприкінці гри ударом зі штрафного оформив хет-трик та встановив остаточний рахунок матчу – 3:3.

Кранчар вийшов на поле у стартовому складі «рейнджерів», на 35-й хвилині відзначився попередженням, а на 52-й був замінений за рахунку 2:1.

Загалом в активі Ніко у цьому сезоні 20 ігор (11 із яких у стартовому складі), два голи, один гольовий пас, 20 порушень правил та одна жовта картка.

Нічия навряд чи влаштувала одну з команд, адже обидві продовжують претендувати на пониження у класі. КПР, зігравши 32 матчі, посідає третю з кінця сходинку в турнірній таблиці, перебуваючи в зоні вильоту.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер