Кранчар, Вукоєвич та Нінкович у гостях у Фан-клуба «Динамо»

Кранчар, Вукоєвич та Нінкович у гостях у Фан-клуба «Динамо»

На стадіон «Динамо» балканці з'явилися акурат до старту жеребкування Ліги чемпіонів, поспостерігати за яким рука об руку з гравцями улюбленого клубу прийшло стільки вболівальників, що в конференц-залі футбольної арени просто не вистачило місць.

Не встиг ведучій зустрічі Олександр Липенко розповісти присутнім цікаві факти про Кранчара, Вукоєвича та Нінковича, як стартувало
жеребкування. Кожну команду футболісти та вболівальники супроводжували різними коментарями, але коли легендарний Джордж Веа вийняв із другого кошика «Динамо», як у залі настала виняткова тиша

Тиша, яку перервав радісний крик усіх присутніх, адже в суперники нашій команді дісталися не «Реал», «Барселона» або тріумфатор минулої Ліги чемпіонів «Челсі», а, напевно, найбажаніший варіант
португальський «Порту». Не менш радісно публіка сприйняла новину, що в нашій групі гратимуть паризький ПСЖ із Златаном Ібрагімовичем. Ну, а що стосується загребського «Динамо», то найщасливішими з усіх виглядали Огнєн Вукоєвич та Ніко Кранчар, які на двох награли за цю команду більше 150 матчів, причому кожен у свій час був капітаном хорватського колективу.

Далі усі бажаючі мали унікальну можливість поставити запитання кумирам, за винятком Мілоша Нінковича, який у цей час неподалік давав інтерв'ю одному з українських телеканалів.

Уболівальників та вболівальниць цікавило і особисте життя футболістів, і їхні враження про столицю України, і місця, які вони найчастіше відвідують у Києві, і те, як гравці воліють проводити вільний час. Крім того, фанати не обійшли стороною і дві головні футбольні події осінньої частини сезону
майбутній матч із «Шахтарем» і груповий турнір Ліги чемпіонів.

«Ми зробимо все заради перемоги в Донецьку, а також успіху в Лізі чемпіонів»,
практично в один голос промовили Ніко та Огнєн.

А ось на питання юного вболівальника про те, коли ж гравці «Динамо» піднімуть над головою Кубок європейських чемпіонів, Вукоєвич відповів так:

«Спершу потрібно провести шість матчів у Лізі чемпіонів, а в грудні ми з тобою зустрінемося (Огнєн звернувся безпосередньо до автора питання) і поговоримо щодо нових перспектив у Лізі чемпіонів». Згоден (сміється)?

Після завершення офіційної частини заходу кожен гість отримав від «Динамо» пам'ятні подарунки з автографами футболістів, а також без проблем міг сфотографуватися зі своїми кумирами.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер