Кранчар, Вукоєвич, Нінкович і Велозу зіграли за свої збірні

Кранчар, Вукоєвич, Нінкович і Велозу зіграли за свої збірні

Одним з найбільш цікавих для нас, крім звісно гри України проти Чехії, став матч у Спліті, між збірними Хорватії та Швейцарії, що привабив на місцевий стадіон «Полюд» 12,000 уболівальників. Гра завершилася несподівано впевненою перемогою гостей 4:2, у яких в стартовому складі вийшов динамівець Адмір Мехмеді (замінений на 88-й хвилині), а один з голів забив гравець менхенгладбахської «Борусії» Граніт Чака. У команді нового тренера «картатих» Ігора Штімаца з перших хвилин на поле вийшов Ніко Кранчар (відіграв перші 45 хвилин), а в другому таймі в гру включився Огнєн Вукоєвич (вийшов на заміну на 60-й хвилині).

У грі Сербії та Ірландії, яка пройшла в Белграді на стадіоні «Црвена Звєзда» (були присутні 7,800 глядачів) і закінчилася внічию 0:0 взяв участь Мілош Нінкович (провів у матчі останні 26 хвилин), який вийшов у другому таймі на заміну.

Нарешті, збірна Португалії в Альгарве, на місцевому муніципальному стадіоні, отримавши підтримку 24,181 глядачів, обіграла команду Панами 2:0. Динамівець Мігель Велозу (на фото) увійшов у гру на 72-й хвилині, замінивши Рауля Мейрелеша.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер