Кранчар забиває свій дебютний гол за КПР

Кранчар забиває свій дебютний гол за КПР

Ця подія сталася у виїзній грі КПР проти «Міллуолла». Матч залучив на трибуни домашнього стадіону господарів «Ден» 13,727 глядачів.

Кранчар відкрив рахунок у матчі на 26-й хвилині. Перед перервою він міг подвоїти перевагу свого клубу, але дальній удар хорвата прийняв на себе капітан «левів» Робінсон.

Господарі поля відігралися на початку другого тайму завдяки голу Макдональда. Проте потім знову проявив себе Кранчар. Цього разу Ніко на 69-й хвилині асистував, а забивав Остін.

І все ж «левам» вдалося врятуватися від поразки. На другій компенсованій хвилині рахунок зрівняв Істер.

Після гри Реднапп не приховував свого захоплення від гри орендованого у «Динамо» півзахисника: «Ніко є гравцем топ-рівня. Він фантастичний футболіст і всі сьогодні бачили, на що він здатний. Його гол був чудовий».

Нічия позбавила лондонців першого місця в таблиці, яке тепер посідає «Бернлі». Тим не менш, КПР залишається єдиною командою ліги, яка в цьому сезоні ще не програвала.

У наступному турі відбудеться матч лідерів. КПР та «Бернлі» битимуться за перше місце в очній сутичці на полі останніх. Гра відбудеться в суботу, 26 жовтня.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер