Кранчар зіграв кілька хвилин, але цього виявилось вкрай мало...

Кранчар зіграв кілька хвилин, але цього виявилось вкрай мало...

 

Єдиний гол у матчі пройшов на «Максімірі» і зібрав 28,000 прихильників футболу був забитий гостями на 26-й хвилині Снодгассом, після грубої помилки капітана «картатих» Даріо Срна.
У грі взяв участь київський динамівець Ніко Кранчар. Був він у ній лише кілька хвилин, замінивши в самій кінцівці зустрічі Маріо Манджукіча. Два інших представники «біло-синіх» Домагой Віда і Огнен Вукоєвич потрапили в заявку, але так і залишилися в запасі.
Після цієї невдачі команда Ігора Штимаця з 16-ма очками після семи проведених зустрічей опустилася на другу позицію, пропустивши вперед Бельгію, набрала вже 19 пунктів.

Єдиний гол у матчі, який відбувся на «Максімірі» і зібрав 28,000 прихильників футболу був забитий на 26-й хвилині Снодгассом після грубої помилки капітана «картатих» Даріо Срна.

У грі взяв участь київський динамівець Ніко Кранчар. Він зіграв лише кілька хвилин, замінивши в самій кінцівці зустрічі Маріо Манджукіча. Два інших представники «біло-синіх» Домагой Віда і Огнен Вукоєвич потрапили в заявку, але так і залишилися в запасі.

Після цієї невдачі команда Ігора Штімаца з 16-ма очками після семи проведених зустрічей опустилася на другу позицію, пропустивши вперед Бельгію, яка набрала вже 19 пунктів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер