Короткострокова відпустка

Короткострокова відпустка

Провівши останній матч чемпіонату України 26-го травня, футболісти «Динамо» отримали відпочинок до 14-го червня. Потім вони традиційно пройдуть медобстеження у клініці «Борис», і вже 16-го червня відправляться на перший навчально-тренувальний збір до Австрії.

Ще менше часу для відпочинку буде у динамівських збірників, які у складі національної команди 2-го та 7-го червня провели матчі проти Камеруну та Чорногорії. Вони приєднаються до команди вже безпосередньо в Інсбруку 19-го червня. Про те, як вони будуть відпочивати, наші футболісти розповіли офіційному сайту клубу.

Найоптимальнішим варіантом для гравців стала Туреччина - і летіти недалеко, і всі умови для гарного відпочинку там створені. На кілька днів туди збираються відправитися Євген Хачеріді та Денис Гармаш.

- У відпустку їду разом з дружиною, приємно, що всі хлопці відправляються туди в гарному настрої після перемоги збірної над Чорногорією, - поділився своїми планами Денис. - Добре, що на збір до Австрії ми можемо приїхати на кілька днів пізніше. Сподіваюся, встигну відпочити і набратися сил напередодні нового сезону.

А от Тарас Михалик вважає за краще залишитися вдома:

- Цього року відпустка у нас зовсім коротка, тому їхати ми з родиною нікуди не збираємось. Будемо в Києві, можливо тільки максимум на кілька днів з'їздимо на Волинь, провідати родичів і друзів. Ми з дружиною Валерією обидва родом звідти.

Не змінюють своїм звичкам динамівські бразильці. Данило Сілва і Дуду традиційно поїдуть на короткі літні канікули до себе на батьківщину в Бразилію, щоб трохи побути з родиною, дітьми, родичами та друзями.

А ось у Мігела більш грандіозні плани. Після закінчення чемпіонату України португальський півзахисник «Динамо» відправився у розташування своєї національної збірної, яка 7-го червня обіграла Росію. Після цього футболіст має намір одружитися на своїй подрузі Паолі Преціозі, з якою він вже довгий час разом. Вона італійка з Генуї, а познайомився з нею Велозу під час свого виступу за футбольний клуб «Дженоа». З тих пір парочка нерозлучна. Дівчина приїхала разом з Мігелем в Київ після того, як він підписав контракт з «Динамо» і підтримувала свого обранця весь час, який він провів в Україні. Весілля ж відбудеться на батьківщині півзахисника в Потругалії.

Воротар «Динамо» Максим Коваль надає перевагу берегам Чорного моря:

- Спочатку я планував з'їздити за кордон, але, так як часу на відпочинок у нас мало, напевно, я поїду з коханою в Бердянськ чи Крим, спокійно зніму будинок або номер у готелі і будемо відпочивати.

Роман Безус зізнався, що буде відпочивати вдома:

- Я буду вдома, в Кременчуці з дружиною, маленькою дитиною, батьками, іншими родичами, друзями та знайомими.

Його прикладу послідував і Андрій Ярмоленко, у якого також нещодавно народився син:

- Хочу ці кілька днів, що лишилися до зборів, провести якомога більше часу із дружиною, дитиною та родичами. Малюкові перельоти на користь не підуть, тому ми залишаємося в Києві.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер