Кравець і Алієв про перемогу над «Арсеналом»

Кравець і Алієв про перемогу над «Арсеналом»

Після матчу з «Арсеналом» автори забитих м'ячів Артем Кравець та Олександр Алієв поділилися враженнями.

Артем Кравець: «Перемогли за рахунок боротьби»

- Не можна сказати, що ми без проблем впоралися із суперником. Все ж таки, «Арсенал» теж створив хороші моменти за рахунку 1:0. Ми трохи розслабилися, грали неуважно і, в принципі, могли пропустити. Але добре, що потім вдалося забити другий і третій м’ячі, після чого впевнено довели матч до перемоги.

- Напевно, невелике задоволення грати в таку погоду?

- Справді, погода останнім часом не радує: то злива, то сніг. Твориться щось незрозуміле, тому сьогодні було важкувато. Але все одно, нам потрібно вигравати в кожному поєдинку, що ми успішно і зробили.

- Це була перемога на класі?

- Ні, перед грою Юрій Павлович говорив, що головне вигравати якомога більше єдиноборств. Адже погода не дозволяла грати в комбінаційний футбол. За рахунок цього, а також за рахунок боротьби, ми сьогодні і перемогли.

- Тепер ви вирушаєте до розташування національної команди. Відпочити не вдасться?


- Ні, відпочинок не передбачається. Вже завтра приєднуюся до збірної.

- Наступний єврокубковий матч «Динамо» проведе проти «ПСЖ». Як сприйняли жереб?

- В принципі, хороший суперник. Вважаю, на цій стадії в Кубку УЄФА залишилися рівні команди, з будь-яким клубом можна грати. На мій погляд, майже в усіх парах шанси рівні, 50 на 50.

- Як ставитеся до перспективи зустрічі з «Шахтарем»?

- Радує, що якщо ми потрапимо на «Шахтар», одна українська команда опиниться у фіналі Кубка УЄФА. Сподіваюся, це будемо ми.

* * *

Олександр Алієв: «Не пам’ятаю, коли востаннє забивав лівою»

- Ви бачили, за яких погодних умов, на якому важкому полі нам довелося сьогодні грати. Тому головне, що вдалося перемогти. Було дуже складно щось створювати і тримати м’яча. На перше місце вийшла фізична готовність гравців, яка на даний момент виявилася вищою в нас.

- Обидва м’ячі ви забили дальніми ударами…

- Я на кожному тренуванні відпрацьовую удари по воротах. Звичайно, не так, як хотілося б, оскільки Юрій Павлович не дозволяє багато бити, особливо перед іграми. Сьогодні вийшло двічі добре прикластися до м’яча.

- Другий м’яч забили лівою ногою. Пам’ятаєте, коли востаннє так забивали?


- Ні, відразу не пригадаю.

- На початку матчу ви припускалися багатьох помилок через важке поле?

- Не один я помилявся, помилок припускалися всі. Це відбувалося і через поле, і через те, що ми провели дуже складний матч у Харкові також на полі не найкращої якості. Тому не дивно, що довелося витратити багато сил. Після тієї гри на першому місці стояло відновлення, але все одно сил не додалося.

- Але їх вистачило на два тайми проти «Арсеналу»…

- Вистачило, ми ж все-таки боремося за чемпіонство. Нам необхідно зберегти відрив від суперників.

- Завтра ви приєднуєтеся до збірної. Відпочити хотілося б?

- В команди, на відміну від нас, буде три дні вихідних. Але всі збірники розуміють, куди вони їдуть і за що грають. В першу чергу, ми захищаємо честь країни, така в нас професія. Відпочивати будемо, коли закінчимо грати у футбол.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер