Кравець і Вукоєвич – про перемогу над «Зенітом»

Після переможного матчу із «Зенітом» динамівці не відмовили в інтерв'ю кореспонденту клубного Інформвідділу.

Артем КРАВЕЦЬ, нападник «Динамо»:

- У матчі із «Зенітом» нам вдалося перевірити свої сили перед поновленням чемпіонату України. У принципі, зіграли непогано і досягли позитивного результату.

- Якщо провести паралелі із вчорашнім матчем, з ким було грати важче?

- Із «Локомотивом» я зіграв лише останні тридцять хвилин матчу, але все ж таки мені здалося, що «Зеніт» виглядав трохи сильнішим. Із «Локомотивом» ми домінували, не реалізували багато моментів, що в результаті призвело до поразки. До матчу ж із пітерцями підготувалися серйозніше, як наслідок – перемога.

- Погодні умови посприяли якісному футболу?

- Не тільки погода вплинула на якість футболу, але і стан газону. Вчора він був набагато гірший, сьогодні ж було приємно грати на подібному відмінному покритті.

- Тобі вдалося сьогодні забити м'яча. Можна сказати, що підходиш до сезону в хорошій формі?

- Звичайно, для нападника головний показник – це забиті м'ячі. Мені ж зараз необхідно повернути ті кондиції, які в мене були до травми. Вважаю, я на правильному шляху, і дуже близький до своєї оптимальної форми.

* * *

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Нам протистояв серйозний суперник. Вважаю, вийшла цікава гра, в якій більше пощастило нам. Добре, що вдалося завершити збори перемогою над хорошим суперником. Тепер у нас попереду два дні відпочинку, після чого будемо вже серйозно налаштовуватися на перший матч чемпіонату проти «Кривбасу», адже нічого, окрім перемоги, нас не влаштує в майбутньому матчі.

- Ти провів весь матч проти «Локомотива», також вийшов в основному складі й проти «Зеніту». Як себе почуваєш у фізичному плані?

- Звичайно, дуже важко. Тим паче, після трьох непростих тренувальних зборів. Але для того й існує підготовчий період, щоб добре підготуватися до старту офіційної частини сезону. Попереду в нас два важких місяці виступів у національному чемпіонаті, і нам необхідно докласти максимум зусиль, щоб залишитися на першому місці в таблиці.

- Можеш сказати, що до матчу з «Кривбасом» команда підходить у хорошій формі?

- Ви могли спостерігати за тренувальним процесом, тому я вас не здивую, сказавши, що підготовка в нас була дуже насиченою. Тепер головне добре відпочити – як фізично, так і психологічно. Також, користуючись випадком, хотів би звернутися до вболівальників із проханням прийти в суботу на стадіон і підтримати команду в першому матчі 2010 року.

* * *

Також із журналістами поспілкувався і головний тренер «Зеніту» Лучано СПАЛЛЕТТІ, давши високу оцінку грі суперника пітерців у звітному поєдинку.

- Матч, на мій погляд, пройшов у дуже хорошому ритмі, незважаючи на те, що в Іспанії різко змінилася температура. Було дуже сухе поле, проте обидві команди
продемонстрували дуже хороший футбол.

- Як оціните гру суперника – київського «Динамо»?


- «Динамо» – дуже хороша команда. Проте, результат матчу міг вирішитися як в один, так і в інший бік. У «Зеніта» також були хороші моменти, але вирішальним став епізод із пенальті.

- Матч із «Динамо» був реальною перевіркою сил своєї команди або ж пересічним контрольним матчем?

- Я вважаю цей матч важливою перевіркою для нас. І, на мій погляд, «Зеніт» пройшов її гідно. Суперник готується до другої частини чемпіонату, і можливо у фізичному плані готовий трохи краще, ніж ми. Кожен товариський матч для нас є своєрідним тестом. І після кожного з них ми робимо певні висновки.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї (Іспанія)

Фото – В’ячеслав Євдокимов (www.fc-zenit.ru)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер