Міцний горішок “Оснабрюк”

Міцний горішок “Оснабрюк”

У неділю динамівці провели товариський матч проти клубу німецької регіональної ліги “Оснабрюк” і несподівано поступилися 1:2.

До місця гри кияни дісталися автобусом. Двогодинний переїзд з Голландії до Німеччини пройшов спокійно. За словами самих гравців, достатньо важко продемонструвати усі свої найкращі якості виступаючи другий день поспіль та ще й після автобусної подорожі.

Зрозуміло, це не виправдання поразки, але серйозні навантаження все ж випливають і деякі футболісти виглядають дещо важкувато.

Гра відбувалася на місцевому стадіоні "Piepenbrock" у присутності майже заповненого стадіону. Було приємно побачити серед уболівальників і фанів “Динамо”. З десяток чоловіків різного віку приїхали підтримати улюблену команду. Щиро віддячивши шанувальникам за підтримку, гравці, на жаль, не могли порадувати їх позитивним результатом.

Динамівці доволі довго розкачувались і перший небезпечний момент біля воріт господарів виник на 15-й хвилині. Після триходівки Бошняк-Ринкон-Чернат останній пробивав метрів з 12-ти, але кіпер німців у стрибку відвів загрозу.

У першому таймі могли також забити Бошняк (двічі) та Діого Ринкон, але відзначився Хацкевич. На 43-й хвилині Чернат подав кутовий і першотаймовий капітан “Динамо” у високому стрибку головою увігнав м’яч у сітку воріт.

Відмітимо ще один неприємний епізод. На 33-й хвилині Федоров за всіма правилами закривав м’яч корпусом від гравця господарів і “проводжав” його за лицьову лінію. Німець не витримав і наніс Сергію болючий удар по нозі. Як виявилось, епіцентр удару прийшовся на голеностоп правої ноги, який Федоров лікував влітку минулого року. Стоппер “Динамо” залишив поле за допомогою лікарів, але, згідно висновкам клубних лікарів, травма на щастя виявилась не серйозною і Сергій подовжить підготовку до сезону в загальній групі.

На другий тайм тренерський штаб киян виставив новий склад, який свій мікроматч господарям програв 0:2.

Усе могло бути по іншому, якби реалізували динамівці свої шанси на початку другого тайму. Шацьких, Милевський і Гіоане змарнували вигідні моменти і за відомим у футбольному світі правилом отримали гол у власні ворота.

На 62-й хвилині після подачі кутового Шовковський і Саблич не розібралися між собою і двометровий Фіа головою зрівняв рахунок. А за чотирнадцять хвилин арбітр призначив штрафний у бік воріт динамівців, серія рикошетів змінила напрямок руху м’яча і Саней з-за меж штрафної влучно спрямував м’яч у “дев’ятку”. Матч закінчився поразкою киян 1:2.

25 лютого “Динамо” відправиться в Бельгію, де проведе товариський матч з одним із лідерів вищого бельгійського дивізіону “Локереном”.

«Оснабрюк» - «Динамо» - 2:1 (0:1).
Голи:
Фіа (62), Саней (76) - Хацкевич (43).

Стадіон "Piepenbrock", 5,000 глядачів.
температура +10

«Динамо» (перший тайм): Рева, Несмачний, Федоров (Мелащенко, 38), Гавранчич, Боднар, Хацкевич, Лєко, Діого Ринкон, Чернат, Ідахор, Бошняк.

”Динамо” (другий тайм): Шовковський, Головко, Саблич, Дмитрулін, Пеєв, Каддурі, Гусин, Гіоане, Белькевич, Шацьких, Бошняк.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер