Крістіан Біловар: «Перший тайм провели на «відмінно»

Крістіан Біловар: «Перший тайм провели на «відмінно»

- Гра була непростою, але в будь-якому разі ми налаштовувалися досягти позитивного для нас результату – лише перемоги. Напевно, зіграв свою роль і той факт, що минулого туру ми стали чемпіонами. Але я вважаю, що навіть за такої ситуації вдалося показати доволі непогану гру – і якщо другий тайм був гіршим за якістю, то перший провели на «відмінно».

- Було важливо швидко відкрити рахунок, що є частиною традиційної вашої установки…

- Ми доволі непогано контролювали м’яч у першому таймі, удавалося проводити багато хороших атак. Це все призвело до швидкого забитого м’яча – Надоля отримав пас та влучно пробив.

- У лінії захисту були певні проблеми – зокрема в епізоді з пропущеним голом це була цілковита помилка захисника?

- Це більше індивідуальна помилка, але вони бувають у кожного. Це просто невезіння. Але нічого страшного, ми його підтримали, забили другий м’яч та виграли гру. Нічого страшного у цьому немає.

- Але в другому таймі була подібна ситуація, і наша команда вдруге ледь  не «привезла» собі гол…

- Для нашого воротаря це була лише друга гра за команду, тому, напевно, був присутній певний мандраж. Можливо, якась невпевненість і стала причиною цієї неточної передачі. Але ми швидко зреагували та підстрахували його.

- За рахунку 2:1 «Динамо» врятувала ще й поперечина…

- Значить, фарт був сьогодні на нашому боці. Як то кажуть: "перемагають сильніші".

- Чи немає відчуття приреченості у футболістів через ліквідацію турніру дублерів?

- Мені здається, що кожен із нас перебуває вже на певному рівні, і кожному з нас удасться заграти – якщо не в «Динамо», то все одно на достатньо високому рівні. Але поки ми думаємо про останній матч проти «Колоса», після чого кожен, гадаю, сподівається поїхати влітку на збори з першою командою. Ніхто не казав, що після ліквідації турніру дублерів ми просто підемо з «Динамо». Ми до кінця віримо у свій шанс. У когось він буде, у когось – ні. Ми сумлінно працюємо, як на мене, провели хороший сезон, і наші результати показали це.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер