Кристіан МАХОВСЬКІ: «До зборів динамівців усе готово»

Кристіан МАХОВСЬКІ: «До зборів динамівців усе готово»

Потрібно бути справжнім профі, аби не пропустити жодної деталі. Саме такі якості має британський підданий Кристіан Маховські, керуючий компанії ESEM, на плечі якого вже не перший рік лягає тягар відповідальності за створення максимально комфортних умов підготовки зборів київського «Динамо». Про основні нюанси своїх обов'язків Крис розповів офіційному клубному сайту:

- Що входить у спектр Ваших обов'язків під час перебування команди на зборах?

- Моє завдання – вирішення всіх організаційних питань, які можуть виникнути під час перебування команди на зборах. Проживання, харчування, поїздки, проведення матчів, тренувальні поля – я перебуваю тут для того, щоб команда могла сконцентруватися виключно на тренувальному процесі та не думала ні про що зайве.

- Іспанія не випадково вже багато років є місцем тренувальних зборів «біло-синіх»?

- Саме ця країна є найкращим місцем для проведення збору взимку. Тут є все – дуже хороше обладнання, якісні поля та, звичайно, сприятливий клімат, який дуже сприяє футбольній підготовці. І, що важливо для київського «Динамо», – можливість організації великої кількості спарингів. В Іспанії в цей час великий вибір команд, із якими можна провести контрольні матчі. Це дуже важливо.

- У чому відмінність підготовки з організаційної точки зору майбутнього збору порівняно з тим, що був у попередньому році?

- Насамперед змінилася дислокація. Зараз на першому іспанському зборі команда буде перебувати в Естепоні в готелі Kempinski Bahia. Раніше динамівці неодноразово зупинялися у цьому готелі, востаннє у 2013-му році.

Окрім цього, вперше разом із основною командою до Іспанії поїдуть юнацькі клубні команди U-19 та U-21, які зупиняться в Alhaurin Golf Hotel, що знаходиться у 45 хвилинах від місця дислокації головної команди.

Загалом, проведена велика робота з організації такого масштабного збору, яка стартувала ще влітку 2015-го року. Ми намагаємося щороку покращувати організаційний рівень зборів, адаптуючись до змін та нових вимог.

Зараз ми з нетерпінням чекаємо на приліт динамівців, до підготовки на зборах яких усе готово.

* фото В.Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер