Кристофер ФРАНСЕН: «Мехмеді молодий та амбіційний»

Кристофер ФРАНСЕН: «Мехмеді молодий та амбіційний»

Мета нашого візиту – показати й розповісти телеглядачам про виступи у складі «Динамо» Адміра Мехмеді (вісім матчів у нинішньому чемпіонаті Прем’єр-ліги, один гол, дві гольові передачі).

У Швейцарії 21-річного Мехмеді вважають дуже перспективним футболістом, однією з надій національної збірної у кваліфікації до Кубку світу, яка розпочнеться цієї осені. «Він молодий та амбіційний. Тренер збірної Оттмар Хітцфельд розраховує на нього», – розповів Крістофер Франсен.

Цікаво було дізнатися у журналіста, як у Швейцарії сприйняли переїзд гравця збірної до Східної Європи. «Абсолютно нормально, це звичайна футбольна практика. Швейцарським клубам складно утримувати своїх провідних футболістів. А для вболівальників головне, щоб Мехмеді якомога частіше виходив на поле», – зазначив Франсен.

Поцікавився Франсен і думкою найзірковішого динамівця Андрія Шевченка про те, як розвивається кар’єра талановитого швейцарця у стані «біло-синіх».

- Адмір перспективний гравець, але зараз зарано оцінювати його значення для «Динамо». Будь-якому новачку потрібно мінімум півроку на адаптацію. Цей період у нього триває.

У вівторок журналіст разом із оператором були присутні на тренуванні «Динамо» на базі в Кончі-Заспі, а потім домовився з Адміром зустрітися в центрі Києва. Адмір доволі добре облаштувався у столиці України й пообіцяв показати своїм співвітчизникам уже улюблені для нього в Києві місця.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер