Круглі цифри Шовковського та Юссуфа

Перемога «Динамо» над «Чорноморцем» у рамках 16-го туру чемпіонату України стала для нашої команди п’ятою поспіль у матчах з одеситами. Востаннє «моряки» відбирали очки в «Динамо» 1 серпня 2007 року, коли в Одесі команди зіграли в нульову нічию. Різниця м’ячів при цьому – 17:3.

Безпрограшна серія «Динамо» продовжилася до 21 матчу, а в гостях наша команда не знає гіркоти поразки в 10-ти поєдинках поспіль. «Суха» серія підопічних Валерія Газзаєва триває вже 354 хвилини (востаннє «Динамо» пропускало 31 жовтня в матчі 12-го туру проти «Карпат»), а гостьова «суха» серія налічує й того більше – 362 хвилини (останній «кривдник» киян – харківський «Металіст» у 7-му турі).

Голкіперу «Динамо» Олександру Шовковському в четвертому матчі поспіль вдалося зберегти свої ворота в недоторканності («Арсенал», «Шахтар», «Металург» З, «Чорноморець»). Тепер на рахунку Олександра гросмейстерський показник – 170 матчів без пропущених м’ячів!

Ще одна кругла цифра в активі півзахисника «Динамо» Айїли Юссуфа. Переможний м’яч у ворота «Чорноморця» став для нігерійця 10-м, проведеним у чемпіонаті України. Сподіваємося, що Айїла відзначить ще не один «голевий» ювілей у складі «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер