Велика перемога над земляками

Велика перемога над земляками

Від поєдинку двох київських команд у рамках першої ліги особливої інтриги не очікували. Але ЦСКА все-таки зміг «показати зуби», незважаючи на кінцевий великий результат.

Друга команда «Динамо» відкрила рахунок уже на шостій хвилині. Алієв подав кутовий, Міщенко в красивому падінні через себе продовжив політ м'яча, а Кравець наніс точний удар.

ЦСКА доволі швидко відігрався. Суддя призначив штрафний біля кута штрафного майданчика, Костюк навісив у штрафний. А м'яч рикошетом від штанги прослизнув у кут воріт.

Гол-відповідь додав впевненості номінальним господарям. Спочатку Рудюк вискочив один на один із Луценко, але не зміг реалізувати фактично стовідсоткову можливість, а дещо згодом Луценко врятував команду після сильного удару Рожка.

Ближче до завершення першого тайму динамівці активізувались і, на відміну від суперника, реалізували свої моменти. На 38-й хвилині точний удар головою наніс Єрмоленко, а через чотири хвилини Алієв утілив у гол вихід на порожні ворота.

У перерві тренер армійців замінив воротаря, але рокіровка на останньому рубежі не врятувала ворота ЦСКА від ще двох голів. На початку другого тайму Зозуля довів рахунок до великого, а в падінні забивши четвертий м’яч, а на 78-й хвилині Бутенін розстріляв ворота номінальних господарів після проходу по лівому флангу Коркішко та скидки Воронкова.


ЦСКА – "Динамо-2" – 1:5

Чапаївка. УТБ ФК "Динамо" Київ. 300 глядачів.

Суддя: Дяденко (Кіровоград).

ЦСКА: Кириленко (Преснаков, 46), Бардаченко, Васильєв, Паламарчук, Матюк, Верхов, Киян, Рожок, Костюк (Глега, 82), Надточий (Неделюк, 28, Петришин, 60), Рудюк.

"Динамо-2: Луценко, Пічук, Бутенін, Допілка, Федорів, Петров, Міщенко (Зозуля, 33), Морозюк, Алієв, Кравець (Воронков, 46), Ярмоленко (Коркишко, 64).

Голи: Кравець (6), Костюк (16), Ярмоленко (38), Алієв (42), Зозуля (47), Бутенин (78).

Попередження: Рожок (53), Верхов (86) – Федорів (88), Алієв (89).

Вилучення: Рожок (89, друге попередження).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер