»Кримтеплиця» – «Динамо». Початок матчу о 18:00

»Кримтеплиця» – «Динамо». Початок матчу о 18:00

Сьогодні «Динамо», дев'ятиразовий володар Кубка України, розпочне похід за десятим престижним вітчизняним трофеєм. У шеститисячному селищі Молодіжне, на стадіоні «КТ Спорт Арена», відбудеться матч між «Кримтеплицею» та «Динамо», переможець якого отримає путівку до 1/8 фіналу Кубку України.

Делегація «Динамо» приземлилася в аеропорту Сімферополя, звідки вирушила на обід і невеликий відпочинок до готелю. Валерій Газзаєв на матч із представником першої ліги взяв практично всіх провідних гравців команди, показавши, наскільки важливим для нього є кубковий турнір.

Утім, у матчі напевно отримають шанс футболісти, які мають мало ігрової практики. Максим Коваль залишився в Києві, швидше за все місце у воротах займе Денис Бойко, а можливо й Артем Кичак. Разом із лідерами команди – Шевченком, Єременком та Ярмоленком – до Молодіжного вирушили Теміле, Кравець, Зозуля, Андре. На жаль, проблеми з гомілкостопом не дозволяють повернутися до тренувань Бертольйо. Також у лазареті Шовковський, Данило Сильва, Попов.

Поєдинок 1/16 фіналу Кубку України «Кримтеплиця» – «Динамо» відбудеться сьогодні, 22 жовтня, в смт.Молодіжне на стадіоні «КТ Спорт Арена». Початок матчу о 18:00. Пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі Перший національний, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер