»Кримтеплиця» в очікуванні зустрічі з «Динамо»

»Кримтеплиця» в очікуванні зустрічі з «Динамо»

Історія ФК «Кримтеплиця» бере свій початок у 1999 році, коли генеральний директор СООО «Кримтеплиця» Олександр Васильєв прийняв рішення про створення футбольної команди, яка стала б візитною карткою не лише підприємства, але й передмість Сімферополя – селищ Аграрного та Молодіжного.

Набравшись досвіду в першості Криму та чемпіонаті України серед сільських команд (у 2000 та 2001 рр. команда стала дворазовим чемпіоном України серед сільських команд, а в 2002 році – чемпіоном Криму), у 2003-му році керівництво клубу подало заявку для участі у другій лізі Чемпіонату України у групі «Б».

Літо 2003 року стало дебютним для команди на професійному рівні футболу, а вже в наступному сезоні «Кримтеплиця», встановивши своєрідний рекорд із 34-х безпрограшних матчів, достроково забезпечила собі підвищення у класі. За п’ять років виступів у першості серед команд першої ліги «Кримтеплиця» зарекомендувала себе твердим середняком, а в сезоні 2006/2007 і взагалі посіла високе четверте місце.

Домашні матчі «Кримтеплиця» проводить на стадіоні «КТ Спорт Арена», розташованому в сел. Аграрне (10 км від Сімферополя). Стадіон вміщує 3 000 місць, які, без сумнівів, будуть заповнені на майбутньому матчі з «Динамо».

За часів виступів у першій лізі «Кримтеплиця» провела 11 матчів із другою командою «Динамо». Поєдинки проходять зі змінним успіхом: на рахунку наших хлопців чотири перемоги, п’ять разів сильнішими були «тепличники», а два матчі переможця не визначили. Різниця м’ячів – 19:17 на користь «Динамо-2». Варто відзначити, що в активі «Кримтеплиці» є матчі з «Шахтарем», «Таврією» та запорізьким «Металургом» у рамках попередніх розіграшів Кубку України. В середу «тепличники» перевернуть чергову сторінку у своїй історії, прийнявши на своєму полі основний склад столичного «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер