Хто до чого готується?

Хто до чого готується?

Нагадаємо, що через дискваліфікацію в матчі проти «гірників» не зіграють захисники Марко Торсильєрі (21 матч, 1 гол) та Кристіан Вільягра (23, 1 гол), а також форвард Джонатан Кристальдо (24, 10 голів). Усі вони отримали попередження в матчі попереднього туру проти «Чорноморця», що зробило неможливою їхню появу на полі у грі з «Шахтарем». Вільягра та Кристальдо отримали свої жовті картки протягом неповних двох хвилин. Цікавим є також те, що всі, хто завчасно отримав відпустку, є аргентинцями.

Двоє інших харківських латиноамериканців із Бразилії Тайсон (23, 2 голи) та його співвітчизник, який має повноваження капітана, Клейтон Хав'єр (25, 10 голів, на фото зліва) за інформацією championat.com, також не вийдуть на поле стадіону «Металіст» 2 травня.

За неофіційними даними, перший із них отримав пошкодження задньої поверхні стегна, а другий отримав право достроково піти у відпустку(!).

Весь вищезгаданий квінтет футболістів «Металіста» вже залишив Харків та поїхав до своїх країн.

Для порівняння повідомимо, що суперник «Динамо» в передостанньому турі луганська «Зоря» жодних відпусток нікому не давав. Єдиною втратою луганчан є захисник Віталій Вернидуб, котрий провів у нинішній першості лише 7 поєдинків та забив два голи.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер