Хто в «Динамо» найшвидший?

Хто в «Динамо» найшвидший?

Десять днів, які розділяють матчі «Динамо» в чемпіонаті України, служать хорошою підмогою тренерам команди на самому початку футбольного сезону. Анатолій Дем’яненко ще в період підготовки неодноразово зауважував про труднощі перших матчів та поступовий набір функціональної та ігрової готовності колективу до початку старту в єврокубках.

Нинішній тиждень проходить під знаком щоденних тренувань, які урізноманітнились у результаті чергового етапу педагогічного тестування, що було проведене науковою групою спільно з спеціалістами технічного комітету Федерації футболу України. На початку вечірнього тренування четверга гравці пробігли тридцять метрів, а по завершенні заняття, під час якого були зіграні двосторонки та відпрацьовувались удари по воротах, сім разів по 50 метрів. Цікавості ради зауважимо, що на першій дистанції бажати вибігти з чотирьох секунд, а на другій із шістдесяти.

Після тренування наставник команди Анатолій Дем’яненко розповів про цілі тестування, а от повідомити показники гравців відмовився: «Зараз початок сезону і показники багатьох гравців ще далекі від оптимальних. Особливо це стосується новачків, які не пройшли підготовчі збори в основній групі. У мене є додатковий привід для роздумів, корисну інформацію отримали і самі хлопці. Можу сказати, що кращі цифри на обох дистанціях показали Гусєв, Гіоане, Лисенко, Мандзюк, Михалик. Ці футболісти і раніше відзначились швидкісними якостями, що зайвий раз довели і сьогодні».

У тренуванні брали участь 22 польових гравці та три воротарі. У загальній групі працюють новачки Папе Діакате та Хішам Махдуфі, які в понеділок будуть представлені громадськості. За індивідуальним планом займається Ісмаель Бангура, компанію якому склали Артем Мілевський (відновлюється після травми) та Владислав Ващук (легке пошкодження). Тренери розраховують на їхнє повернення до основної групи уже найближчими днями. Хорватський нападаючий Томо Бушич тренується в «Динамо-2».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер