КУ. «Динамо» – «Шахтар»: останні новини перед грою

КУ. «Динамо» – «Шахтар»: останні новини перед грою

Київське «Динамо» зустрінеться з донецьким «Шахтарем».

Уранці напередодні гри відбулася традиційна передматчева нарада служб, задіяних у проведенні гри. Були погоджені питання безпеки, а також затверджено, в якій формі команди проведуть цю зустріч.

Динамівці зіграють у своєму виїзному комплекті форми – смугастих синьо-білих футболках (голкіпер – у жовтому), гості – в основному: смугастих помаранчево-чорних футболках (голкіпер – у зеленому).

У день матчу «Динамо» – «Шахтар» міський громадський транспорт Києва працюватиме в посиленому режимі. Від 20:00 цього дня на всіх лініях метрополітену, а також на трамвайних, тролейбусних та автобусних маршрутах буде збільшено кількість одиниць транспорту. За 1 годину до початку матчу (о 20:00) станцію метро «Олімпійська» буде закрито на вхід та вихід пасажирів (поїзди прямуватимуть без зупинки), станцію «Палац Спорту» закрито на вихід, а станцію «Площа Льва Толстого» закрито на вхід.

Після завершення гри, залежно від пасажиропотоку, може бути обмежено вхід пасажирів на станціях «Олімпійська», «Палац Спорту» та «Площа Льва Толстого».

У ніч з 4 на 5 червня роботу київського метрополітену буде продовжено на 1 годину, а після проходження останніх поїздів метро від станцій буде організовано та продовжено перевезення пасажирів наземним громадським транспортом.

Синоптики обіцяють сьогодні в Києві спекотну погоду, вранці можливий дощ. Але на час початку поєдинку небо проясниться, а температура повітря складатиме близько +22°С.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер