Кубок африканських націй: Бангура – Ель Каддурі – 3:2

Кубок африканських націй: Бангура – Ель Каддурі – 3:2

Цікавий, перш за все для динамівських уболівальників, матч пройшов учора на Кубку африканських націй у другому турі групи «А». На полі зустрілись захисник Бадр Ель Каддурі і нападаючий Ісмаель Бангура, які відіграли увесь поєдинок.

Поєдинок видався захоплюючим. Уже на 11-й хвилині гвінейці вийшли вперед – Фейндуно прийняв нестандартне рішення при виконанні штрафного, і м’яч несподівано для воротаря залетів у сітку воріт.

Подвоїти перевагу збірній Гвінеї вдалось на 59-й хвилині. І зробив це Ісмаель Бангура. У звичному для себе стилі Ісмаель відкрився під передачу партнера, дещо «покрутив» захисника і лівою ногою сильно відправив м’яч у кут воріт Марокко.

Марокканці у наступній же атаці один м’яч відіграли – суперудар із дальньої відстані вийшов в Абушаруана. Але через дві хвилини гвінейці відновили різницю в два м’ячі, коли той же Фейндуно майстерно виконав пенальті.

Буквально через п’ять хвилин автор двох голів був вилучений з поля за удар суперника. Але скористатись кількісною перевагою у марокканців не вийшло. Єдине, на що вони спромоглись – гол на 90-й хвилині матчі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер