Кубок Героїв АТО 2018: Фінішна пряма

Кубок Героїв АТО 2018: Фінішна пряма

Уже 7 жовтня на НТБ «Динамо» в Чапаєвці відбудеться церемонія відкриття фінального етапу Кубку Героїв АТО сезону 2018 року, у якому візьмуть участь 24 найкращі команди регіональних дивізіонів (усього - близько 500 спортсменів).

Руслан РУДЕНКО (президент Федерації футболу учасників АТО):

«Зараз більше 2,5 тисячі учасників бойових дій, наших побратимів, проходять реабілітацію, граючи у футбол. Так, це чемпіонат України, це боротьба на полі, але насамперед це спортивна реабілітація та налагодження дружніх стосунків між різними службами і відомствами.

Кубок Героїв АТО - це турнір, трофей, суть якого не в металевій оболонці, а в дусі, історії та традиціях, які ми з вами створюємо. У нас немає ніяких «фізкульт привітів», але є «Слава, слава, слава». У нас є хвилина мовчання перед кожним матчем. І в Україні раніше не було чемпіонату, у якому об'єдналися всі силові структури і ветерани війни.

Бажаю всім нам тримати удар, а це ми вміємо робити. Ми ставимося один до одного з повагою і увагою, щиро дякуємо тим, хто нам допомагає. Ми готові співпрацювати і розвивати футбол, який так необхідний захисникам України, що люблять цей вид спорту».

24 команди будуть розділені на шість груп чотири команди. Поєдинки групового етапу будуть зіграні з 7 по 9 вересня на полях НТБ «Динамо» в Чапаєвці та НТБ ДЮСШ «Динамо» на Нивках. Чвертьфінали - 11 жовтня, півфінали - 12 жовтня. Перехідний Кубок Героїв АТО буде розіграний між двома найсильнішими командами 14 жовтня на стадіоні «Динамо» ім. В.В. Лобановського, у День Захисника України.

Крім того, цього ж дня буде зіграно поєдинок за третє місце, а також відбудеться благодійний концерт, спеціальним музичним гостем якого стане група ElienMak.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер