Кубок Києва підкорився «Динамо» U-15!

Кубок Києва підкорився «Динамо» U-15!

Підопічним Олексія Дроценка та Олександра Ситника протистояла команда «Арсенал» (Київ). Грали команди два тайми по 30 хвилин.

На початку зустрічі хорошого прицільного удару справа завдавав Максим Духан, який увірвався до штрафного майданчика, але воротар продемонстрував чудеса реакції, відбивши цей удар. А згодом уже каркас воріт урятував номінальних господарів, «Арсенал», від неминучого голу після штрафного метрах у 20-ти від воріт.

Згодом непогано пробив Станіслав Сорокін – у руки воротарю. У відповідь арсеналівці створили дуже небезпечний момент, коли м’яч кілька секунд метушився у штрафному майданчику динамівців, перш ніж Танащуку вдалося пробити по воротах – на щастя, несильно, та в руки нашому воротарю.

Загалом, у першому таймі було багато боротьби, команди боролися за ініціативу. Як прийнято казати в таких випадках, жодна з команд не хотіла поступатися. Через таку безкомпромісність постраждав Духан, який отримав травму та не зміг продовжити гру. Замість нього на полі з’явився Максим Захаров.

Після перерви йому судилося стати «джокером», адже на початку другого тайму саме Захаров найкраще розібрався у штрафному майданчику номінальних господарів та переправив м’яча у ворота. За кілька хвилин «Арсенал» ускладнив своє завдання бодай зрівняти рахунок: протягом двох хвилин дві жовті картки отримав Тарас Фільчаков та був вилучений із поля.

Після цього хороші моменти відзначитися були в Ісаєнка, Сорокіна, Цитаїшвілі, Захарова, але їм або зовсім трохи не вистачало влучності, або рятував воротар «Арсенала». До честі господарів, варто зазначити, що вони навіть у меншості проводили гострі атаки та завдавали ударів по воротах Косякова, але динамівський захист був надійним, залишивши до кінця поєдинку свої ворота недоторканними.

Після фінального свистка переможці та учасники фіналу були традиційно нагороджені дипломами, медалями, призами та кубками, а також увіковічили цей фінал спільним фото на згадку.

Фінал Кубка Києва U-15 (2000 р.н.)

16.11.2014. м.Київ. Стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. 300 глядачів

«Арсенал» (Київ) – «Динамо» (Київ) – 0:1 (0:0)

«Арсенал»: Паукан, Рафальський, Вегера, Фільчаков, Косов, Тищенко, Рибачук (Буковня, 57), Омельченко (Мельник, 41), Виговський, Давиденко (Чушенко, 43), Танащук (Христюк, 50).

«Динамо»: Косяков, Мельник, Чуєв, Дмитрук (Сирота, 59), Білошевський, Малишкін, Котов, Сорокін (Войтюк, 60+2), Духан (Захаров, 27), Ісаєнко, Цитаїшвілі.

Гол: Захаров (35).

Вилучення: Фільчаков (41, повторне попередження).

* фото В.Тимченка

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер