Кубок Першого каналу. Перемогти хочуть усі

Кубок Першого каналу. Перемогти хочуть усі

У розважальному центрі Тель-Авіва «Арка» організатори і представники команд-учасниць Кубку Першого каналу провели прес-конференцію, розповівши журналістам цікаві подробиці підготовки до популярного змагання.

Директор оргкомітету Олексій Спірин у вступному слові відзначив, що інтерес до турніру росте з року і рік: «Цього року формат Кубку Першого каналу залишився незмінним – шість команд розбито на дві групи, переможці кожної із них зустрінуться в фіналі. Географію учасників розширено за рахунок «Црвени Звєзди». Два матчі за участю чемпіона «Бейтара» прийматиме місто Єрусалим. Ідучи в ногу з європейським футболом, ми збільшили кількість заявлених на матч гравців від кожної з команд до двадцяти двох. Також дозволено проводити сім замін».

І все ж, головна увага журналістів була прикута до тренерів київського «Динамо» і московського «Спартака». Юрій Сьомін і Станіслав Черчесов відповіли на питання, у підсумку зійшовшись на думці, що переможе сильніший.

«Наші гравці прекрасно знають переможні традиції «Динамо», - розповів Юрій Сьомін. – Принциповість нашого суперництва збереглась і до сьогоднішнього дня. Адже одні імена «Динамо» і «Спартак» все говорять за себе. Турнір дуже добре організований, зібрано найсильніших учасників, відмінні стадіони, високого рівня судді. Гравці з задоволенням беруть участь у турнірі. А перемогти хочеться всім. Як мені, так моєму колегу із «Спартака».

Наставник червоно-білих Станіслав Черчесов згадав 1988 рік, у якому він виступав під керівництвом Сьоміна: «Якщо оглянутись назад, той рік став трампліном у моїй кар’єрі. Я тоді відіграв усі ігри. Але зараз ми по різні сторони барикади і нехай переможе той, хто буде кращим».

Юрій Сьомін повідомив, що команді вдалось зберегти колишній склад: «Виняток становить взята на збір молодь із другої команди. Усі наші гравці, які прибули до Ізраїлю, здорові і готові до участі в турнірі. Що стосується тактичних змін, до початку чемпіонату у нас ще є час. Ми в пошуках найкращих варіантів. Минулого року «Динамо» пропустило багато м’ячів. А склад на матч із «Спартаком» оголосимо за годину до початку зустрічі.

На відміну від Юрія Павловича, у колеги зі «Спартака» Станіслава Черчесова з’явився перший новачок: «Команду поповнив Майдана. Певен, що хлопці вже ввели його в курс справ, однак я також розповім йому щось про турнір і суперників. Для решти гравців нашої команди Кубок Першого каналу не в новинку. На турнірі точно не зігріє Іранек. Дамо шанс молодим гравцям. У нас, як і інших команд, є свої завдання на турнір».

Розклад матчів Кубка Першого каналу:

23.01.2008
БЕЙТАР – ШАХТАР (Єрусалим, "Тедді")

24.01.2008
СПАРТАК – ДИНАМО (Тель-Авів, "Блумфільд")

26.01.2008
ДИНАМО – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (Рішон Леціон, "Хаберфельд")

27.01.2008
ЦСКА – ШАХТАР (Тель-Авів, "Блумфільд")

28.01.2008
ЦРВЄНА ЗВЄЗДА – СПАРТАК (Тель-Авів, "Блумфільд")

29.01.2008
ЦСКА – БЕЙТАР (Єрусалим, "Тедді")

31.01.2008
ФІНАЛ (Тель-Авів, "Блумфільд") 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер