Кубок Співдружності. Україна достроково у чвертьфіналі!

Кубок Співдружності. Україна достроково у чвертьфіналі!

У матчі, що пройшов під диктовку нашої команди, взяли участь п'ять футболістів київського «Динамо». Четверо з них, Іван Трубочкін, Бадрі Акубардія, Дмитро Рижук та Владислав Калитвинцев, представляли Україну, а п'ятий – Каталін Карп виступав за Молдову.

Відзначимо, що динамівець Рижук (на фото в центрі) на 72-й хвилині подвоїв перевагу українців у рахунку, а Карп, отримавши дві жовті картки, був вилучений із поля за вісім хвилин до фінального свистка.

Після матчу головний тренер української молодіжки Сергій Ковалець таким чином оцінив гру:

- Матч був цікавим, глядачам мав сподобатися. Суперник показав організовану гру. Ми теж. Намагалися зіграти надійно. Нам, звичайно, пощастило в тому моменті, коли був вихід віч-на-віч. Добре, що гравець суперника не поцілив у ворота, рахунок став би рівним, а так ми продовжували вести. Виграє та програє команда. Те, що ми забиваємо, – заслуга всіх гравців, які перебувають на полі. І те, що ми не пропустили, також заслуга не одного лише воротаря, а всієї команди. Хоча, повторюю, нам дуже пощастило при виході віч-на-віч.

Кубок Співдружності. 2-й тур групового етапу

Молдова – Україна 0:2 (0:1)

20 cічня 2013, Санкт-Петербург, Петербурзький СКК, 300 глядачів

Молдова: Кошелєв, Продан (Фокша, 46), Карп, Богдан, Шведул (Жардан, 46), Соломія (Патик, 78), Засавицький (к), Раца, Антон (Матей, 78), Кочук (Немеренко, 61), Мілінчіану

Головний тренер: Олександр Куртіян.

Україна: Шевченко (Гальчук, 79), Трубочкін (Акубардія, 46), Приндета, Рижук, Насонов, Нойок (к) (Озарків, 78), Бабенко, Тащі (Месхі, 72), Калитвинцев (Полярус, 53), Караваєв ( Філіппов, 68), Коваль (Яковенко, 46).

Старший тренер: Сергій Ковалець.

Голи: Коваль (33), Рижук (72).

Попередження: Кочук (19), Карп (67).

Вилучення: Карп (82, 2-а жк).

Наступний матч на турнірі молодіжна збірна України зіграє 22 січня проти команди Туркменістану.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер