Кубок Співдружності. Україна знову громить суперників

Кубок Співдружності. Україна знову громить суперників

У грі взяли участь усі п'ятеро представників київського «Динамо». Бадрі Акубардія та Давіт Іашвілі провели весь матч, Дмитро Рижук та Іван Трубочкін відіграли другий тайм, а Владислав Калитвинцев з'явився на полі наприкінці зустрічі.

Ця зустріч для команди Сергія Ковальця вже не мала особливого турнірного значення, оскільки команда достроково, ще після другого туру забезпечила собі вихід у чвертьфінал. Груповий етап Україна завершила з трьома перемогами, максимальною кількістю очок і різницею м'ячів 10-0.

Україна
Туркменістан 5:0 (3:0)

22 січня 2013, Санкт-Петербург, Петербурзький СКК, 150 глядачів

Україна: Гальчук (к), Акубардія, Іашвілі, Приндета (Рижук, 46), Озарків (Трубочкин, 46), Банада (Нойок, 72), Мякушко (Тащі, 46), Месхія (Бабенко, 72), Полярус (Калитвинцев, 84), Філіпов, Іванко (Яковенко, 46)

Головний тренер: Сергій Ковалець

Туркменістан: Бабаєв, Таганов (Комеков, 46), Сапаров (Сатликов, 56), Союнов, Аннасахатов (Гошанов, 69, Аширов, 74), Оразалієв, Танаєв (Бабаєв, 46), Астанов (
Чариєв, 58), Турсунов (Атамурадов , 69), Гурбанов, Мухадов

Головний тренер: Ровшан Мухадов

Голи: Іванко (20, 29), Філіпов (43), Яковенко (52, 83)

Попередження: Турсунов (17), Комеков (48), Сапаров (54), Астанов (57), Мухадов (80), Рижук (86)

Після матчу головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець привітав своїх підопічних із виходом у чвертьфінал:

- Я хочу привітати свою команду з виходом до наступної стадії Кубка. Нам допомогли два швидкі голи. Гадаю, що за рахунку 2:0 інтрига у грі померла, і ми стали заглядати в майбутнє. Деяким гравцям я дав можливість відпочити перед чвертьфіналом. Ось починаючи з наступного матчу у нас уже не буде права на помилку. Тому, там потрібна буде неймовірна концентрація. Потрібно буде викинути все «дитинство» з голови і налаштовуватися на гру.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер