Кубок Співдружності: до чвертьфіналу – зі стовідсотковим показником

Кубок Співдружності: до чвертьфіналу – зі стовідсотковим показником

Молодіжна збірна України здобула третю перемогу на Кубку Співдружності, завершивши груповий етап зі стовідсотковим показником. Цього разу підопічні Павла Яковенко здолали одноліток із Латвії.

«Жовто-синім», щоб посісти перше місце у групі, достатньо було зіграти внічию з латишами, але налаштовані на перемогу наші хлопці вже в дебюті поєдинку вийшли вперед – із пенальті відзначився Павлов. Тривалий час тримався мінімальний рахунок, поки крапку в матчі на останній хвилині не поставив Будківський.

Динамівець Дмитро Кушніров на звітний поєдинок вивів партнерів по збірній у якості капітана, а після завершення зустрічі був відзначений індивідуальним призом як найкращий гравець своєї команди. Темуру Парцванії, який провів два перші матчі без замін, тренерський штаб надав відпочинок.

Матчі чвертьфінальної стадії на Кубку Співдружності пройдуть у середу, 25 січня. Суперник збірної України визначиться після завершення матчів у всіх групах.

Україна (U-21) – Латвія (U-21) – 2:0 (1:0).

Україна (U-21):
Мисак, Кушніров, Черемисин, Мягков (Олійник, 77), Павлов (Будківський, 58), Насонов, Іванко, Турчанов (Гречишкін, 68), Бабенко, Каверін (Цуриков, 58), Силантьєв (А.Шевчук, 46)

Голи: Павлов (7, пен.), Будківський (90).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер