Кубок Співдружності: друга перемога та вихід до чвертьфіналу

Кубок Співдружності: друга перемога та вихід до чвертьфіналу

Молодіжна збірна України впевнено розібралася із Киргизією в матчі другого туру Кубка Співдружності, який проходить у ці дні в Москві.

Підопічні Павла Яковенко відразу ж узяли з місця в кар’єр, знявши всі питання про переможця вже в першому таймі. До перерви у складі «жовто-синіх» відзначилися представники маріупольського «Іллічівця» – відкрив рахунок Федотов, після чого хет-трик записав на свій рахунок Будківський. Киргизи, втративши всі надії на успіх, навіть не намагалися виправити ситуацію. У підсумку – впевнена перемога збірної Україні.

Як і в матчі з Молдовою, на полі з’явилися двоє представників «Динамо». І Темур Парцванія, і Дмитро Кушніров вийшли в основному складі та провели весь поєдинок, своїми впевненими діями в захисті не дозволивши відзначитися опонентам.

Тим самим наші хлопці достроково забезпечили собі вихід до чвертьфіналу турніру. Щоб посісти перше місце у групі, підопічним Павла Яковенка достатньо в неділю, 22-го січня, не програти Латвії.

Україна (U-21) – Киргизія (U-21) – 4:0 (4:0).

Україна (U-21):
Березовський (Леонідов, 58), Кушніров, Парцванія, Черемисин, Опанасенко (Каверін, 53), Цуріков, Будківський (Павлов, 74), Федотов (Силантьєв, 67), Богданов (Турчанов, 62), Олійник (А.Шевчук, 60), Гречишкін (Бабенко, 70)

Голи: Федотов (13), Будківський (22, 32, 45+1).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер